reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pisanka ty juz 3 miesiąc Boże jak ten czas leci !!!!!!!!! Jestem w szoku pamiteam twój 1 wpis na bb szok ! Później beta a teraz 3 miesiac jak to zlecialo
Ja też nie wiem kiedy :) z dnia na dzien się wlecze czas ale z perspektywy czasu to mija nie wiadomo kiedy! Jutro wizyta a ja już trzesę portkami :) mam nadzieję że dowiem się kiedy prenatalne

reklama
]IGa jezioro białe to nie daleko mnie tzn mojego miasta ja z Lublina pochodzę :rofl2:[
Mgs ow idzisz ja też spod Lublina jestem

Ja też nie wiem kiedy :) z dnia na dzien się wlecze czas ale z perspektywy czasu to mija nie wiadomo kiedy! Jutro wizyta a ja już trzesę portkami :) mam nadzieję że dowiem się kiedy prenatalne
Twój mąż jak przyjedzie to już Cię zobaczy z pięknym brzusiem!

]Taaaaaaa i tez w de mieszkasz a skąd z pod Lublina ? Ja z lbn a mój mąż z poniatowej
O widzisz jaki ten swiat mały ja blizej Lubartowa mieszkam

Mgs - jestem pod wrażeniem:) to najniesamowitsza wiadomość dzisiejszego dnia która napawa ogromnym optymizmem, ale jestes szczesciarą:)

Dla Ciebie i dla wszystkich mamuś na tym wątku:) i zeby za rok było nas tu więcej

1464289105-0jx3ge.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry