reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochana bol jak na @ to tez objaw ciazy glowa do gory bedzie dobrzeNatka ja jeszcze sie trzymam ale już nie wierzę...brzuch boli jak na @ ,bulgocze tez jak przed @ , plamienie caly czas jest, dzis nawet maly skrzep byl jedynie cycki nie bolą. Wiec raczej nic z tego.
A Ty jak Kochana? Mam nadzieje ze spokoj i czysto :*
N@t@li@89
Gosia pomóż mi z tą kobietą bo coś mało wierząca jestKochana bol jak na @ to tez objaw ciazy glowa do gory bedzie dobrze
Ja też lepsza nie byłam i żyłam w strachu ale tyle kciuków zrobilo swoje.
Ewunka
Nowe wydanie kultowej książki uzupełnione nigdy niepublikowanymi komentarzami autora. Naucz się korzystać z potęgi podświadomości! Czy wiesz, że procesy psychiczne przebiegające poza naszą świadomością mogą być wykorzystywane w sposób celowy? Czy wiesz, że masz w sobie klucz do życia pełniejszego, do zdrowia, a nawet zamożności? Naucz się go używać, a Twoje życie zmieni się nie do poznania....O czym to?
gosia321
Koralik uwierz ze sie udalo pesymistyczne mysli napedzaja tylko twoj stres.
Musisz wierzyc w kropka zeby mogl sie tobie pokazac kochana trzeba miec nadzieje do konca. Niejedna na tym forum miala plamienie i wszystko dobrze sie skonczylo glowa do gory. trzymam
Musisz wierzyc w kropka zeby mogl sie tobie pokazac kochana trzeba miec nadzieje do konca. Niejedna na tym forum miala plamienie i wszystko dobrze sie skonczylo glowa do gory. trzymam
koralik83
To zobacze u siebie w Biedrze i dam Ci znac :*Wysłałam koleżankę była w dwóch i ani widu ani slychu . W księgarni ok 30 zł
No niby tak ale wiesz jak głowa dziala..wiecej lekow wieksza szansa na powodzenie...Więcej nie znaczy lepiej. ....
Ewelin bo ja tak bardzo chce zeby sie udalo..i szukam co mogloby byc nie tak..Dziewczyny to ze wydaje Wam się ze mało leków bierzecie zależy od historii choroby. Ja przed poprzednimi transferach brałam dupka, a tym razem wypisal mi prolutex a później zamienił po transferze na luteine. Ja teraz biore fraxiparine i luteine na receptę. A poza tym tylko acard i femibion i magne b6
koralik83
Jak tylko coś będzie oczywiście dam Ci znac :*Koralik mamusia trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie czekam na jakieś informacje.
Obyyyyyy :* ale te plamienie mnie martwiKochana bol jak na @ to tez objaw ciazy glowa do gory bedzie dobrze
Ból spoko tylko plamienie po co. .ale za to piersi nie bola jak na @Koralik głowa do góry ból jak na @ to standard. Mnie też bolał jak na @ jak betę miałam robić. Będzie dobrze :*
Nooo..ja taki niedowiarek jestem.Nie uwierze jak nie zobaczę. .Gosia pomóż mi z tą kobietą bo coś mało wierząca jest
Ja też lepsza nie byłam i żyłam w strachu ale tyle kciuków zrobilo swoje.
Ja chyba oszaleje..w jednej godzinie mysle sobie ze bedzie ok a za godzinę ze dupa. .i tak na przemian..ciagle krzycze na M bez powodu az mi glupio i sie czepiam nue wiem po co..moze to dobry objaw?
reklama
malutkikaczorek
Mój ginek który jutro robi mi transfer mówi ze im mniej leków tym lepiej ciekawe czy bedzie miał racje i nasz transfer sie uda on nawet nie jest zwolennikiem brania zbyt dużo apapu w ciazy na ból brzuchaDziewczyny to ze wydaje Wam się ze mało leków bierzecie zależy od historii choroby. Ja przed poprzednimi transferach brałam dupka, a tym razem wypisal mi prolutex a później zamienił po transferze na luteine. Ja teraz biore fraxiparine i luteine na receptę. A poza tym tylko acard i femibion i magne b6
Podziel się: