reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wredna bzdziagwa jak ona moze tak sobie z toba pogrywac jak jej nie chcesz to przychodzi a jak chcesz zeby przyszla to ni widu ni sluchu
No dokładnie ... juz mnie tak to wkurza ze nie wiem ale brzuch mnie boli jakby była tylko ze jej nie ma haha :laugh2: poczekam jeszcze a jak nic z tego to pójdę do lekarza chociaż mam nadzieje ze przyjdzie . Zawsze jak się spinam i czekam to nie przychodzi :growl::rofl2:

Kochane powiedzcie mi jak to jest z tymi jajnikami przy stymulacji bardzo mocno powinny bolec i wowczas wiadomo ze jajka sie mnoza czy wystarczy ze poprostu je czuje bo juz sie zastanawiam czy te leki dzialaja czy nie ?
Jak to bylo u was
U mnie byly 2 stymulacje , tymi samymi lekami i wygladalo to tak , ze przy 1 stymulacji czulam bardzo i mowie ooo rosna :D Przy drugiej nie czulam prawie nic i sie martwilam ze nic nie rosnie :D a roznica byla taka ze w 1 stymulacji 12 jajek a w 2 - 13 :) wiec jak widac roznie to moze byc.

No dokładnie ... juz mnie tak to wkurza ze nie wiem ale brzuch mnie boli jakby była tylko ze jej nie ma haha :laugh2: poczekam jeszcze a jak nic z tego to pójdę do lekarza chociaż mam nadzieje ze przyjdzie . Zawsze jak się spinam i czekam to nie przychodzi :growl::rofl2:

a nie masz w domu duphastonu jakby nie nadeszla to 10 dni duphastonu i bedzie na pewno to samo lekarz ci da
no ale w sumie chyba lepiej isc i sprawdzic co tam sie dzieje :)
ale i tak dostaniesz duphaston

ło matko wlazlam po 5 dniach na swoja poczte a tam 450 waidomosci z czego ok 300 z forum wiecie jak to zablokowac zeby nie przychodzily powiadomienia bo odznaczylam juz w ustawieniacgh zeby nie przychodzily powiadomienia a te dalej leca

reklama
Do góry