Falka, trzymam kciuki, żeby Maluszek jednak się pojawił !!!!Czesc dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety malo optymistyczne. Dzisiaj 27dpt i dalej w moim jaju nikt nie chce sie pokazac dr daje nam 25-30% szans ze cos z tego wyjdzie. Kolejne usg za tydzien. Odejde od zmyslow....
reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Witajcie tak czytam o waszych lekach i ja 3dc brałam estrofem 2mg dwa razy dziennie acard 75mg jeden raz dziennie medrol 26mg pół tabletki dziennie Filik o,4mg Vit D 2000j.m jedna dziennie dołożyłam sobie jeszcze magne B6 48mg+5mg i od wczoraj biorę duphaston 10mg trzy razy dziennie i luteina 50mg trzy razy dziennie po dwie tabletki dowcipnie no i ten estrofem mam zwiększony od piątku z dwóch do trzech tabletek na dobę.A czy duphaston i luteina dowcipna to nie. To samo?
malutkikaczorek
Oj ;/ bądź dobrej myśli trzymam kciuki żeby jednak wszystko dobrze sie skończyłoCzesc dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety malo optymistyczne. Dzisiaj 27dpt i dalej w moim jaju nikt nie chce sie pokazac dr daje nam 25-30% szans ze cos z tego wyjdzie. Kolejne usg za tydzien. Odejde od zmyslow....
ewelin86
Falka również trzymam kciuki, żeby Maluszek się pokazałCzesc dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety malo optymistyczne. Dzisiaj 27dpt i dalej w moim jaju nikt nie chce sie pokazac dr daje nam 25-30% szans ze cos z tego wyjdzie. Kolejne usg za tydzien. Odejde od zmyslow....
koralik83
Witaminki też mam, folik, wit D, magne b6.po transferze przez 5 dni mialam antybiotyk amotaks.ale teraz z recept to tylko luteina i encorton.Dlatego caly czas mi się wydaje że jakos malo tego mamTo dziwny masz zestaw ja mam Lutinusa i estrogen fragmin Encorton plus witaminy i kwas foliowy a przez 5 dni od punkcji brałam zamur antybiotyk
Falka, tam musi ktos byc.Musisz poczekac Kochana. Spory procent szans macie :*
katharina203
Falka pomodle sie zeby malenstwo sie pojawilo...Czesc dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety malo optymistyczne. Dzisiaj 27dpt i dalej w moim jaju nikt nie chce sie pokazac dr daje nam 25-30% szans ze cos z tego wyjdzie. Kolejne usg za tydzien. Odejde od zmyslow....
D
Deleted member 134305
Gość
Koralik ja tez miałam po transferze encorton oraz luteinę i duphaston jakoś tez mało mi sie wydaje, dziewczyny dużo więcej leków biorą, muszę teraz lekarza przycisnąć zeby coś więcej wypisał :/
ewelin86
Dziewczyny to ze wydaje Wam się ze mało leków bierzecie zależy od historii choroby. Ja przed poprzednimi transferach brałam dupka, a tym razem wypisal mi prolutex a później zamienił po transferze na luteine. Ja teraz biore fraxiparine i luteine na receptę. A poza tym tylko acard i femibion i magne b6
butterfly1331
Moderator
Dziewczyny, od dzisiaj jest w Biedronce "Potęga podświadomości" (9,99 zł) :-)
reklama
Podziel się: