reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To zobacze u siebie w Biedrze :) i dam Ci znac :*

No niby tak ale wiesz jak głowa dziala..wiecej lekow wieksza szansa na powodzenie...

Ewelin bo ja tak bardzo chce zeby sie udalo..i szukam co mogloby byc nie tak..
Moja działa inaczej im mniej leków tym lepiej . Mialam 1 dniowe zwatpienie ze popelnila blad przy stymulacji bo mi sie z ulotka nie zgadzslo ale widac taki miało być. Nic na zapas nic w razie czego ..... z leków po punkcji miałam tylko prog 600mg do bety nic więcej . ( transferu nie było jak wiesz )
Dzięki za chęci co do biedrony ale zamówiłam juz w księgarni .

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tylko coś będzie oczywiście dam Ci znac :*

Obyyyyyy :* ale te plamienie mnie martwi :(

Ból spoko tylko plamienie po co. .ale za to piersi nie bola jak na @

Nooo..ja taki niedowiarek jestem.Nie uwierze jak nie zobaczę. .
Ja chyba oszaleje..w jednej godzinie mysle sobie ze bedzie ok a za godzinę ze dupa. .i tak na przemian..ciagle krzycze na M bez powodu az mi glupio i sie czepiam nue wiem po co..moze to dobry objaw? :errr:
To raczej objaw nerwów. .....
Objawy ciąży zaczną Ci się później

Jak tylko coś będzie oczywiście dam Ci znac :*

Obyyyyyy :* ale te plamienie mnie martwi :(

Ból spoko tylko plamienie po co. .ale za to piersi nie bola jak na @

Nooo..ja taki niedowiarek jestem.Nie uwierze jak nie zobaczę. .
Ja chyba oszaleje..w jednej godzinie mysle sobie ze bedzie ok a za godzinę ze dupa. .i tak na przemian..ciagle krzycze na M bez powodu az mi glupio i sie czepiam nue wiem po co..moze to dobry objaw? :errr:

O kochana te bezpodstawne wrzaski na meza to poczatek burzy hormonow w ciazy
Mowie ci jak nic udalo sie
A maz niech sie przyzwyczaja bo bedzie jeszcze gorzej :)

Kochane powiedzcie mi jak to jest z tymi jajnikami przy stymulacji bardzo mocno powinny bolec i wowczas wiadomo ze jajka sie mnoza czy wystarczy ze poprostu je czuje bo juz sie zastanawiam czy te leki dzialaja czy nie ?
Jak to bylo u was

Kochane powiedzcie mi jak to jest z tymi jajnikami przy stymulacji bardzo mocno powinny bolec i wowczas wiadomo ze jajka sie mnoza czy wystarczy ze poprostu je czuje bo juz sie zastanawiam czy te leki dzialaja czy nie ?
Jak to bylo u was
Ja nic nie czulam przy stymulacji. Czasem coś zakulo ale.to tak samo jak przy naturalnym cyklu i miałam 15 z 17 jajek

reklama
Do góry