reklama
koralik83
Fanka BB :)
Natka ja jeszcze sie trzymam ale już nie wierzę...brzuch boli jak na @ ,bulgocze tez jak przed @ , plamienie caly czas jest, dzis nawet maly skrzep byl jedynie cycki nie bolą. Wiec raczej nic z tego.Koralik jak na dziś u Ciebie? Trzymasz się? Już niedługo do piątku wytrzymasz
A Ty jak Kochana? Mam nadzieje ze spokoj i czysto :*
gosia321
Zaraz to naprawieZostałam "pożarta" 8 czerwiec wizyta kontrolna
To wlasnie jest skutek wysylania kalendarza przez telefon
MartiniM
Anice tez sie zdarzalo nie ma sie czym "stresowac"Zaraz to naprawie
To wlasnie jest skutek wysylania kalendarza przez telefon
Ewunka
Mnie ciekawila różnica między luteiną a lutinus .Laski,wrzucalam pare dni temu do naszego Slownika in vitro,na temat Progesteronu i jego wchłanialnosci.
N@t@li@89
No ja się trzymam jest termin @ czasem tylko coś pociągnie i zaboli ale oprócz luteiny jest czysto. Piersi bolą niemiłosiernie w nocy jak się na nie położę to od razu się budzę )Przekonamy się za dwa dni co z tego zakielkowalo może Dr.Ogrodnik mial rękęNatka ja jeszcze sie trzymam ale już nie wierzę...brzuch boli jak na @ ,bulgocze tez jak przed @ , plamienie caly czas jest, dzis nawet maly skrzep byl jedynie cycki nie bolą. Wiec raczej nic z tego.
A Ty jak Kochana? Mam nadzieje ze spokoj i czysto :*
A Ty się nie załamuj kochana bo ja też miałam chwilę takie jak Ty ale dziewczyny mnie tu szybko do pionu postawiły że trzeba w kropki wierzyć więc głowa do góry. Zadzwoń do lekarki że nadal plamisz !może dołoży leków.
koralik83
Ogrodnik zasial to kielkuje cos czuje ze u Ciebie sie udało.No ja się trzymam jest termin @ czasem tylko coś pociągnie i zaboli ale oprócz luteiny jest czysto. Piersi bolą niemiłosiernie w nocy jak się na nie położę to od razu się budzę )Przekonamy się za dwa dni co z tego zakielkowalo może Dr.Ogrodnik mial rękę
A Ty się nie załamuj kochana bo ja też miałam chwilę takie jak Ty ale dziewczyny mnie tu szybko do pionu postawiły że trzeba w kropki wierzyć więc głowa do góry. Zadzwoń do lekarki że nadal plamisz !może dołoży leków.
Wczoraj do niej pisałam to tylko powiedziala ze dobrze by bylo jakby plamienie się skończył lekach nic, zreszta ja tylko luteine i encorton biore.
N@t@li@89
To dziwny masz zestaw ja mam Lutinusa i estrogen fragmin Encorton plus witaminy i kwas foliowy a przez 5 dni od punkcji brałam zamur antybiotykOgrodnik zasial to kielkuje cos czuje ze u Ciebie sie udało.
Wczoraj do niej pisałam to tylko powiedziala ze dobrze by bylo jakby plamienie się skończył lekach nic, zreszta ja tylko luteine i encorton biore.
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Falka może jeszcze nie wszystko stracone kurczę jakiś pech ostatnio na tym forum
Podziel się: