reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Natalia, ja też mam przeczucie, że Ci się udało - masz te wszystkie objawy, których mi brakowało. Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Koralik, dokładnie wiem, co czujesz. Zrób tę betę wcześniej, myślę, że już wyjdzie. Ostatnio były same niepowodzenia na forum, dlatego to musi być Wasz czas i beta będzie pozytywna! :-)
Martka83, nie wiem czy w ciąży jest dozwolony, ale na ból gardła i problemy z migdałami bardzo dobry jest płyn do płukania GLIMBAX.
Mgs82, jak okres? Udało się go wywołać? ;-)
U mnie dziwny weekend - teściowa nie bardzo radzi sobie z naszą porażką i chyba zaaranżowała spotkanie ze znajomą, która adoptowała chłopca. Maluch jest uroczy. Ta mama super o tym wszystkim opowiadała. Co prawda ryczałam, gdy teściowa przytulała tego malucha, a on mówił do niej "babciu", ale w drodze powrotnej mój mąż poruszył temat adopcji albo nasienia dawcy. Myślałam, że adopcja to nie moja droga, ale po tym spotkaniu myślę, że się myliłam. Będziemy próbować dalej z in vitro,ale nie wykluczam już adopcji po wykorzystaniu wszystkich szans.

Właśnie nadal nie mam :dry: niw mogłam w nocy spać tak mnie brzuch bolal byłam pewna że dzisiaj sprawa się rozwiąże . I nadal nic :wściekła/y::no:

Kinia co do spania w ciazy to najgorszy jest ostatni trymestr, ja chyba w 8 miesiacu spałam po kilka godzin, mialam taka bezsennosc, poodobno organizm przestawia sie na tryb wstawania w nocy ;p ale szczerze? wszystko bym teraz za taka bezsennosc oddała :)

Kinia co do spania w ciazy to najgorszy jest ostatni trymestr, ja chyba w 8 miesiacu spałam po kilka godzin, mialam taka bezsennosc, poodobno organizm przestawia sie na tryb wstawania w nocy ;p ale szczerze? wszystko bym teraz za taka bezsennosc oddała :)
Hmm czyli bedzie gorzej ? Ah jakoś damy radę. Przecież i tak nic sie nie poradzi. Obym tylko miała siły potem na Malucha.

reklama
Duzo moich kolezanek w ciazy miało tą poduche i bardzo sobie chwaliło :) ja mam poduszkę do karmienia taka pół okrągła i do tej pory sobie ją podkładam pod plecy jak siedze na kanapie :D

Do góry