reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeśli chodzi o luteinę to sprawa wygląda tak:
1. Luteina podjęzykowa 50mg - na R (ryczałt) 10,12 ; na 100% 14,70
2. Luteina dopochwowa 50mg - na R 5.84 ; na 100% 28,58
3. Luteina dopochwowa 100mg - na R 6.08 ; na 100% 54,40
4. Luteina dopochwowa 200mg - na R - nie ma ; na 100% ok. 100zl - chyba że można gdzieś taniej dorwać
5. Lutinus dopochwowy 100mg - jest najdroższy, tylko na 100% ok.200zl....

jest jeszcze na pewno prolutex w zastrzykach, który podobno przyswaja się najlepiej. Ale 7 zastrzyków kosztuje ok. 140zł, więc na dłuższą metę to zabójstwo :p

jeśli chodzi o te ceny, to one się zmieniają co 2 miesiące, te, które podałam będą obowiązywać do końca czerwca.
potem wchodzi nowa lista refundacyjna i wszystko może się zmienić...

Truskawka, jak masz fajnego lekarza, to go poproś o większe ilości na rp.... bo potem już nie będzie Ci się należała zniżka :(
Na chłopski rozum to ten najdroższy chyba będzie naturalny

Pisanka ja raz w domu sobie to clexane dałam a raczej tesciowa mi wstrzykneła- 1szy i ostatni raz, masakrycznie bolesny zastrzyk
A któras z was tez pisała o zastrzyku z hormonu hcg, ze pomaga w zagniezdzeniu? musze zrobic dokładny wywiad i spisac na kartce zeby mnie lekarz znów nie zbył

Pisanka ja raz w domu sobie to clexane dałam a raczej tesciowa mi wstrzykneła- 1szy i ostatni raz, masakrycznie bolesny zastrzyk
A któras z was tez pisała o zastrzyku z hormonu hcg, ze pomaga w zagniezdzeniu? musze zrobic dokładny wywiad i spisac na kartce zeby mnie lekarz znów nie zbył
Ja 5 dni próbowałam sobie zrobić :( 6 dnia się udało i płakałam a im więcej robiłam tym gorzej je znosiłam no i siniaki jakieś guzki pod skórą ostatnie zastrzyki to ledwo mogłam się przebić. Ale już koniec :) myślałam nawet żeby na udo się przenieść ale chyba jeszcze gorzej by było i bym.zemdlala :)

Masakra dopiero wstałam a Wy produkcja z szybkością światła
Butterfly i Truskawka bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia

Wizytujacym kciuki oczywissamych pięknych widoków i bijących serduszek;)&&&

Megi super że masz naładowane akumulatory oo urlopie więc teraz napewno się uda i w przyszłym roku wakacje będą już w czworo;))

reklama
Masakra dopiero wstałam a Wy produkcja z szybkością światła
Butterfly i Truskawka bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia

Wizytujacym kciuki oczywissamych pięknych widoków i bijących serduszek;)&&&

Megi super że masz naładowane akumulatory oo urlopie więc teraz napewno się uda i w przyszłym roku wakacje będą już w czworo;))
Zazdroszczę spania :) ja po 5 się budze :( od dnia transferu :( najpóźniej wstalam o 7:/ już dwa mc jestem rannym ptaszkiem :p

Do góry