Wypluj to jak znam moje szczescie to pewnie ktorys z tych 4 by sie podzielil i za chwile mieli bysmy druzyne pilkarskaAle będzie liczba rodzina uuuuuuuu .
6 szt mini przedszkole
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja myślę że przy następnym podejściu (za rok. ? ) mąż w końcu kupi ten z kierowcąWypluj to jak znam moje szczescie to pewnie ktorys z tych 4 by sie podzielil i za chwile mieli bysmy druzyne pilkarska
koralik83
Koralik, zrób betę, może już wyjsc może to naiwne pytanie, ale skoro plamisz tylko po siku, to może tp jakaś infekcja dróg moczowych?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
kurcze, chyba nie. Nic nie boli nie szczypie jakby cos się miało dziac .badania przed transferem ok. Kurde jeszcze 5 dni...wrrrr
N@t@li@89
Poprzytulaj się z M sprawdzony na wywołanie @Dziewczyny strasznie boli mnie brzuch identyczny ból jak na okres a okresu brak . Można jakimś sposobem go przyspieszyć bo czuję się tragicznie
Sprawdzonym sposobem jest przytulanie z M. Teraz przyspieszyłem sobie @ wieczorem ciepła kąpielą i termoforem na brzuch, a rano długi gorący prysznic i polewanie brzucha woda. @ przyszła koło południa [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Pociesze Cię mnie do tej pory ciągnie, kluje. Przyzwyczajaj sięJa mam to samo coś kluje coś ciągnie i czort wie z której strony i na co
Czy to normalne że przed spodziewana @ są takie wariatctwa?
Podziwiam ciezaroweczki które to wytrzymały
Podziel się: