Nie wiem nawet co to jest
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Przepraszam ze nic nie pisalam ale ryczec mi sie chce...moj M wlasnie wyjechal...zobaczymy sie w grudniu...właściwie to i tak juz placze...
koralik83
Teraz wkladka czysta tylko papier czerwony po siku. Powiedziala ze w piątek mogę zrobić a to bedzie 11 dpt. :* ale nie wiem czy to nie za wcześnie. .Ja już siły też mam coraz mniej. Ja termin teoretycznie @ mam jutro i człowiek zaczyna szaleć ;(
A jak plamienia ustały ?
To po ilu lekarz Ci kazał betę zrobić?
anika11
Koralik, zrób betę, może już wyjsc może to naiwne pytanie, ale skoro plamisz tylko po siku, to może tp jakaś infekcja dróg moczowych?Teraz wkladka czysta tylko papier czerwony po siku. Powiedziala ze w piątek mogę zrobić a to bedzie 11 dpt. :* ale nie wiem czy to nie za wcześnie. .
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
anika11
Trzymaj się ciepło! Sytuacja trudnaPrzepraszam ze nic nie pisalam ale ryczec mi sie chce...moj M wlasnie wyjechal...zobaczymy sie w grudniu...właściwie to i tak juz placze...
Czy Ty pracujesz?
gosia321
To ja sie dolaczam z tym arbuzem na kolacje. Hehe Ewcia bedziemy sikac jak ciezarowkiKupiłem 4 kg arbuza na kolacje i jak będę wstawać wściekła o 4 rano na siku to sobie przypomnę ze niektóre z Was były już 5 razy na siku. O 4 rano sercem będę z Wami
Spróbuje dzisiaj cytrynę z miodem (imbir zostawiłam w pracy na wypadek mdlosci ) na szczęście czuję, ze jest juz duzo lepiej. Wczoraj na migdale miałam ropną kropkę, dzisiaj juz jej nie ma . Dziękuje wam za wszystkie podpowiedzi, zastosuję co się da
reklama
katharina203
Tak aniko...pracuje ze ,,zmija"Trzymaj się ciepło! Sytuacja trudna
Czy Ty pracujesz?
Podziel się: