reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety tak jak Ewunka pisze możesz podejść ale tylko komercyjnie i w dodatku 100% za leki

Ja mam dziwne bóle brzucha delikatne ale bolą mnie też tj nerki czy plecy;( no oszaleję

Koraliku Ty się nie steresuj plamienie to napewno nic złego;)) musisz w to wierzyć. Popatrz Ty plamisz i się martwię a ja nie plamie i oprócz wczorajszego incydentu z bólem brzucha nic nie mam. I jak tu wytrzymać i nie zwariować, musimy być silne
Oszalec można. I jeździ i burczy w brzuchu jak przed @. Teoretycznie @ powinna pojawic sie w piatek jak bete bede robić. Natus silna badz bo ja juz nie daje rady, to chociaż Ty :*

hej.
Mam pytanko. Jestem w programie MZ. Miałam 1 stymulacje i 2 crio. Moje pytanko czy po czerwcu mogę jeszcze skorzystać z następnej próby ??? Czy któraś z was wie coś w tym temacie?
Ktos kiedys wkleił informację z ministerstwa zdrowia, ze bezpłatnie brdzie mozna podejsc do crio, jeżeli w ramach programu zostały jeszcze jakieś zamrożone zarodki. Nowa stymulacja niestety już nie wchodzi w grę:/

Oszalec można. I jeździ i burczy w brzuchu jak przed @. Teoretycznie @ powinna pojawic sie w piatek jak bete bede robić. Natus silna badz bo ja juz nie daje rady, to chociaż Ty :*
Ja już siły też mam coraz mniej. Ja termin teoretycznie @ mam jutro i człowiek zaczyna szaleć ;(
A jak plamienia ustały ?
To po ilu lekarz Ci kazał betę zrobić?

reklama
Ktos kiedys wkleił informację z ministerstwa zdrowia, ze bezpłatnie brdzie mozna podejsc do crio, jeżeli w ramach programu zostały jeszcze jakieś zamrożone zarodki. Nowa stymulacja niestety już nie wchodzi w grę:/

W linku decyzja MZ. Crio po czerwcu darmowe, stymulacje niewykorzystane już nie.

Link do: Koszt kriotransferów po zakończeniu Rządowego Programu - stanowisko MZ | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji

Do góry