reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kosik wiem ze leki moga blokowac okres ale tak jak z objawami kazda ma je inne,kolezanka przy nieudanym in vitro juz kilka dni przed beta zaczela miec lekkie plamienia a przyjmowala tony progesteronu i w czopkach i doustnie i innych lekow powstrzymujacych a byla po terminie miesiaczki takze nigdy nie wiadomo jak indywidalnie na kazda z nas dzialaja leki, ja slabo reagowalam na stymulke, a jesli chodzi o wyciszanie to przyjelam jednorazowo decapeptyl w 21 dniu cyklu ktorego okres dzialania juz dawno minal i dostalam po nim najnormalnieszy okres

dziewczyny, szybki update, 5 z 5 komorecczek zaplodnione! wstepnie zabukowali nam transfer na czwartek o 12.30. jesli jednak bedzie 4 lub wiecej dobrej jakosci to czekamy do dnia 5 :-) sciskam mocno

gratuluje juditka! napewno przetrwaja do blastkow:tak:
u mnie 7dpt, dzis sie czuje okropnie!mam mega dola i napadaja mnie non stop przeczucia ze sie nie udalo, nie moge sobie z nimi dac rady:-( brzuch przestal tak mocniej boleć jedynie delikatnie cmi, i cos tak jakby syski troche mnie czuje ze...:-(

juditka Super wieści , ściskam mocno i życzę powodzenia:-)

tymeczka Wiem ,że to trudne chwile dla Ciebie. Trzeba jednak powtarzać sobie że wszystko będzie dobrze. nie raz już to przechodziłam ,że w jednej chwili była radość i pewność że musi się udać a po chwili wszystko na odwrót. Postaraj się nie stresować i myśl pozytywnie. Buziaki;-)

Juditka piekny wynik, gratuluje, niech sie ładnie rozwijają. U mnie nie chcą trzymac ich do blastek bo ostatnio wszytskie nie podane w 3 dobie przestały się roziwjać :-(, więc pewnie znowu w drugiej dobie mi podadzą

Tymeczko, wiem, że to są bardzo trudne chwile, ale wytrzymaj jeszcze trochę będzie dobrze

juditka gartuluje, ciesze sie bardzo ,nich sie teraz zarodeczki w ceipelku dobrze rozwijaja. Sciskam mocno!!!
tymeczko nie denerwuj sie kochana, wiem ze takie czekanie jest ciezkie,nie do zniesienia ale juz tak niewiele zostalo czasu do testowania. Postaraj sie zachowac spokoj. Nerwy przeciez nie sa Tobie potrzebne.Buziaki i glowa do gory!!

czesc dziewczyny dzis 10 dzien po transferze kluja mnie jajniki i cycki mam jakiees inne no i najwazniejsze mam minimalnie brazowe plamienia na wkladce ..... co to moze znaczyc ?

reklama
Do góry