reklama
dzieki kossik- moglam nie robic testu , a na bete mam jechac w czwartek tzn mam termin wiec zoabczyym, ale jak na tescie w srode nie wyjdzie to nie wiem
hej joweg-zgadzam sie z dziewczynami ze nie ma co sie zalamywac, pomysl sobie ze go nie robilas i tyle i poczekaj do bety, to czy testy wychodza czy nie zalezy od wielu czynnikow i dlatego lepiej poczekac ale cie cos podkusilo no i tak to juz jest, ja wierze ze tam cos bylo bo twoj maz cos widzial wiec trzymam kciuki zeby pokazaly sie 2 krechy ale moze faktycznie poczekaj do dnia bety i zrob rano
tymeczka ty tez moze sie wstrzymaj i zrob kiedy trzeba pare dni roznicy jak sie tak dlugo czeka mozna wytrzymac!!!
Aga27 hope
Fanka BB :)
Hejka staraczki napewno wszystkim wam się uda
Lolitko jak tam u Ciebie sytacja wygląda , jak twój bąbelek figluje dużo, bo nasz figluje prawię 24na dobę
Jest duże prawdopodobieństwo że będe miała cesarkę bo mam łozysko brzeżnie przodujące choć mam nadzieję że się cofnie, bo tak możliwość jest, a z drugiej strony to jakpomyśle sobie o bólu rodzenia to może i ta cesarka byłaby lepszale dowiem się tego dopiero na koniec grudnia.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające na testowano i wysyłam fluidki dla starających*******************************pozdrówka
Lolitko jak tam u Ciebie sytacja wygląda , jak twój bąbelek figluje dużo, bo nasz figluje prawię 24na dobę
Jest duże prawdopodobieństwo że będe miała cesarkę bo mam łozysko brzeżnie przodujące choć mam nadzieję że się cofnie, bo tak możliwość jest, a z drugiej strony to jakpomyśle sobie o bólu rodzenia to może i ta cesarka byłaby lepszale dowiem się tego dopiero na koniec grudnia.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające na testowano i wysyłam fluidki dla starających*******************************pozdrówka
meg. Jeśli masz wysoki poziom przeciwciał IgG to znaczy , że masz ochronę przed tą chorobą i nie potrzebujesz szczepienia a jeśli nawet masz podwyższony poziom IgM to za jakiś czas one spadną i przejdą w klasę IgG więc wtedy będziesz miała ochronę naturalną więc nie rozumiem lekarzy , którzy każą się szczepić .Klasa IgM to klasa wczesnych przeciwciał , która mówi czy w tej chwili chorujesz na różyczkę a klasa IgG to klasa późna , która mówi o tym , że masz ochronę . Ja sama mam wysoki poziom IgG < 250 a lekarze w dwóch klinikach nie kazali mi się szczepić na dodatek pracuję w labie i często gęsto uświadamiam kobitki jak to jest z ich wynikiem.
Juditko gratuluję 5 komóreczek,trzymam kciuki by się pięknie rozwijały i dziękuję za rady, oczywiście, że o połowie nie wiedziałam,ale się od razu dostosuje
Szarlotko współczuje przeżyć, sama kiedyś też dużo przesiadywałam w szpitalu, więc wiem jak to jest, trzymaj się już niedługo przytulisz swojego maluszka :-)
Szarlotko współczuje przeżyć, sama kiedyś też dużo przesiadywałam w szpitalu, więc wiem jak to jest, trzymaj się już niedługo przytulisz swojego maluszka :-)
Meg z ta rozyczka , to mnie przestraszylas. Ja tez nie mialam rozyczki i nie bylam szczepiona. Musze poszperac w dokumentach, bo przed slubem obowiazkowo robili nam sterte badan (taki wymog merostwa).
Juditka ciesze sie ,ze humor dopisuje i gratuluje super plonow
Szarlotka80 wlosy sie jeza na glowie , jak sie czyta co lekarze wyczyniaja.czasem ich profesjonalizm i kompetencja jest przerazajca!!! Wazne ,ze jestes juz w domku,odpoczywaj i uwazaj na siebie i malenstwo.
Tymeczka, ty masz bete jutro a Joweg w czwartek tak??? Siedze jak na szpilkach, rowniez nie moge sie doczekac
Dani pomyslnego owocowania Podoba mis sie Twoje okreslenie "fisiowanie " .Pamietaj,ze liczy sie jakosc a nie ilosc.
MILEGO DNIA DZEIWCZYNY!!!
Juditka ciesze sie ,ze humor dopisuje i gratuluje super plonow
Szarlotka80 wlosy sie jeza na glowie , jak sie czyta co lekarze wyczyniaja.czasem ich profesjonalizm i kompetencja jest przerazajca!!! Wazne ,ze jestes juz w domku,odpoczywaj i uwazaj na siebie i malenstwo.
Tymeczka, ty masz bete jutro a Joweg w czwartek tak??? Siedze jak na szpilkach, rowniez nie moge sie doczekac
Dani pomyslnego owocowania Podoba mis sie Twoje okreslenie "fisiowanie " .Pamietaj,ze liczy sie jakosc a nie ilosc.
MILEGO DNIA DZEIWCZYNY!!!
reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
tymeczka , joweg - Trzymam kciuki , nie stresujcie się wszystko będzie dobrze
joweg - Ja też bym już do bety na Twoim miejscu poczekała. Naprawdę niepotrzebnie siebie denerwujesz , bałam się że tak właśnie będzie. Jeżeli masz być w ciąży to będziesz i te 2 dni naprawdę nie robią różnicy.
Meg Witam kochana przykro mi że znowu się wszystko odwlecze , mnie to czekanie też do nerwicy doprowadza. Musi być dobrze no i lepiej mieć świadomość że wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Szarlotka80 - Dobrze że masz już ten szpital za sobą. Życzę powodzenia. A tak w ogóle to dopiero zobaczyłam że z Gliwic jesteś
tak jak ja.
Juditko - 5 Super wynik trzymam kciuki.
Aga27 hope - Dziękujemy za ciążowe fluidki , na pewno się przydadzą.
danii - Super , oby było jak najwięcej komóreczek
joweg - Ja też bym już do bety na Twoim miejscu poczekała. Naprawdę niepotrzebnie siebie denerwujesz , bałam się że tak właśnie będzie. Jeżeli masz być w ciąży to będziesz i te 2 dni naprawdę nie robią różnicy.
Meg Witam kochana przykro mi że znowu się wszystko odwlecze , mnie to czekanie też do nerwicy doprowadza. Musi być dobrze no i lepiej mieć świadomość że wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Szarlotka80 - Dobrze że masz już ten szpital za sobą. Życzę powodzenia. A tak w ogóle to dopiero zobaczyłam że z Gliwic jesteś
tak jak ja.
Juditko - 5 Super wynik trzymam kciuki.
Aga27 hope - Dziękujemy za ciążowe fluidki , na pewno się przydadzą.
danii - Super , oby było jak najwięcej komóreczek
Ostatnia edycja:
Podziel się: