reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję, że pytasz. Szczerze mówiąc - taki sobie. Zawalili mnie już wczoraj robotą, co jest plusem. W pracy tylko manager wiedział, dlaczego mnie nie ma. Nikt mnie o nic nie pytał, ale każdy kto mnie mija ostentacyjnie patrzy na mój brzuch. Dziwnie się czuję. Bardzo nie chciałam tu wracać, ale najwidoczniej taka moja karma...
Zaczęliśmy z mężem szukać tematu zastępczego. Chcemy się budować, zawiesilismy to odkąd wiemy o problemie. A teraz rozglądamy się za działką i chyba właśnie coś znaleźliśmy. Pertraktujemy z biurem nieruchomości i jeśli wszystko dobrze pójdzie, to wkrótce będę posiadaczem ziemskim ;-) To trochę odwraca uwagę od pracy i niepowodzenia z in vitro.
bardzo dobry pomysł z tym tematem zastępczym - u nas tez bylo odkładanie w czasie zakupu auta i remontu łazienki. bo kasa, bo moze ciąza, bo leczenie, po koszty itp. w koncu kupilismy auto, zrobilsmy remont w czasie stymulacji do ivf igłowa rzeczywiscie zajmowałą się czymś innym - płytkami, farbami, dodatkami. to pomaga:)

Witam :)
Malutkikaczorku powodzenia :*

A co bólu głowy to mnie dziś dopadł. Niech już ta pogoda się nie zmienia bo oszalec można

Miłego dnia

Hej babolki
Kaczorku trzymam kciuki!!
Butterfly my wlasnie konczymy budowe domu i troche to odciaga uwage, ale z drugiej strony dom wielki a my tylko we 3 tam bedziemy, wiec troche bez sensu, no ale co poradzic :/ a co do pracy to sie nie przejmuj, moze za miesiac się uda i wtedy pojdziesz na zwolnienie, nie bedziesz juz ich ogladac ;)
Nikaa zgadzam się w 100%, ludzie w tym wieku juz nie powinni miec dzieci, ale potępiam równiez lekarza, ze podjał się, przeciez to ogromne zagrozenie zarówno dla dziecka jak i dla tej matki taka pozna ciąza :/

Hej babolki
Butterfly my wlasnie konczymy budowe domu i troche to odciaga uwage, ale z drugiej strony dom wielki a my tylko we 3 tam bedziemy, wiec troche bez sensu, no ale co poradzic :/ a co do pracy to sie nie przejmuj, moze za miesiac się uda i wtedy pojdziesz na zwolnienie, nie bedziesz juz ich ogladac ;)
Nikaa zgadzam się w 100%, ludzie w tym wieku juz nie powinni miec dzieci, ale potępiam równiez lekarza, ze podjał się, przeciez to ogromne zagrozenie zarówno dla dziecka jak i dla tej matki taka pozna ciąza :/
Mnie to najbardziej o to chodzi ze jak to dziecko będzie mieć 10 lat to matka będzie miała 80 i ojcu nie wspomnę. I co ? Takie małe dziecko będzie matce pampersy zmieniac ? :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babolki
Patrzac na nich to sie zastanawiam czy ona byla w ogole u lekarza...

reklama
Dziewczyny czeste zmiany pogody i wszystkie narzekamy co ktorys dzien. Oby sie jakos wkoncu ustabilizowala, bo dla tych co tabletki nie sa wskazane to dopiero masakra :(

Dokladnie u mnie przy hashimoto to kazdy hormon nie jest wskazany wiec albo to byla reakcja na lek albo faktycznie pogoda

Do góry