reklama
gosia321
Fanka BB :)
Uuuu wspolczujeNo to dziś było przywitanie z muszą klozetową
gosia321
Dla ciebie kochana polecam na pewno zwolnienie
A na bol gardla soczek malinowy
A moze jak mozesz sobie skombinowac u siebie na jakims oddziale mieszanke laryngologiczna do plukania gardla ale na wszelki wielki jak bedziesz u lekarza to dopytaj sie czy mozna
MartiniM
Mnie na szczescie juz minelo - jakies 2 tyg temuNo to dziś było przywitanie z muszą klozetową
Oswajaj,oswajaj ja swoimi dzis znowu zrobilam furrore bylam na pobrani krwi,siadam na fotel,a babka "no to kiedy rodzimy", wyszczerzylam kly i mowie NIE WIEM w gabinecie konsternacja. Mowie,ze termin mam na 20. 06 ale ze to blizniaki i duze chlopaki to sie zobaczy. Ale bylo ekscytacjino oby było dobrze bo już się oswoiłam z myślą o bliźniakach
Falka302
Haha dzieki Gosia zobaczymy co lekarz powie. Chetnie bym juz posiedziala w domu. Jeju jaki stres zeby fasola sie dobrze rozwijala, zeby byl zarodek...Dla ciebie kochana polecam na pewno zwolnienie
A na bol gardla soczek malinowy
Ewelin a jednak nastala ta wiekopomna chwila zes przytulaski z kibelkiem urzadzila. Chcialas to masz
Zle Ci bylo bez zyganca hihihihiNo to dziś było przywitanie z muszą klozetową
Ewunka
Chciałaś to masz. .....No to dziś było przywitanie z muszą klozetową
Uważaj czego pragniesz bo to się spełnia
Ewunka
A ja bym Cię wysłała do pracyHaha dzieki Gosia zobaczymy co lekarz powie. Chetnie bym juz posiedziala w domu. Jeju jaki stres zeby fasola sie dobrze rozwijala, zeby byl zarodek...
Ewelin a jednak nastala ta wiekopomna chwila zes przytulaski z kibelkiem urzadzila. Chcialas to masz
Można ocipiec w domu siedząc i myśląc .......
Higiena i praca człowieka wzbogaca
reklama
Podziel się: