reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesia jakie imiona beda mieli Twoi synkowie?? Wyprawke cala juz skompletowalas?
Agatek,mial byc Kacper i Weronika:p ale ze drugie bobo pozazdroscilo pisiolka bratu bedzie to Kacper i Filip <3
Tak wyprawka juz czeka na maluchy;) ich komoda zapelniona,lozeczko skrecone,kosmetyki tez juz mamy,no i torby spakowane :)
Jeszcze tylko czekamy na wozek:( mial byc po max 4-5 tygodniach,leci 6 tydz a wozka ani widu ani slychu:(

Agatek,mial byc Kacper i Weronika:p ale ze drugie bobo pozazdroscilo pisiolka bratu bedzie to Kacper i Filip <3
Tak wyprawka juz czeka na maluchy;) ich komoda zapelniona,lozeczko skrecone,kosmetyki tez juz mamy,no i torby spakowane :)
Jeszcze tylko czekamy na wozek:( mial byc po max 4-5 tygodniach,leci 6 tydz a wozka ani widu ani slychu:(
Ale super, imiona sliczne! Prawie finiszujesz :-) zazdro! :-)
A pokaz wozeczek dla chlopakow

Rany jak ja zazdroszczę tym ściskającym się z kibelkiem... Dużo bym dała, żeby też się pościskać...
A póki co rozpoczął się 7 dpt. Nie czuję się ni cholery ciążowo. Dół brzucha boli czasami okresowo, czasami przestaje (ale nie wiem czy sam z siebie czy od nospy, którą biorę 3x1). Cycki też czasem bolą bardziej czasem mniej, raz są napięte, a raz flaczki. Poza tym żadnych innych objawów, więc za wszystko odpowiedzialne raczej leki...

Czesia a jaki wózek zamawialas? Te z siedzeniami obok siebie czy jedno za drugim? 3 w 1 czy oddzielnie?

Ale nie w szpitalu gdzie wszystko z czym przyjdzie pacjent fruwa w powietrzu.
Niech siedzi w domu i cieszy sie ciaza hehe i wyspi sie za wczasu bo jak urodzi to juz sobie nie pospi :)
Zgadzam sie ja pracuje w gabinecie stomatologicznym - swoje juz przepracowalam chyba , w sobote poprosze dr o L4 koniec z tym staniem na nogach , teraz torche wypoczynku...

reklama
Ale super, imiona sliczne! Prawie finiszujesz :-) zazdro! :-)
A pokaz wozeczek dla chlopakow
Jutro bede wiedziala duzo wiecej mam nadzieje,chcialabym zeby lekarz wystawil mi zlecenie na cc,to juz wogole bysmy wszystko wiedzieli ;)
Wozek jest taki
Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - BEBETTO 42
Tylko zirytowala mnie ta firma,bo jak zamawialismy to na str widniala pelna gama kolorow,wozek zamowiony,kasa wplacona,a po tyg odzywa sie firma,ze teraz produkuja tylko szary,bardziej szary i mniej szary,czarny i czerwony,i zamiast zielonego bedzie czerwony:(

Do góry