reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny troche z innej beczki uzywacie jakies kremy przeciw rozstepom? Cos polecacie? Niektorzy maja , niektorzy nie. Chcialabym zeby ten brzuchol jeszcze pozniej jakos wygladal :)

hej, hej, przytyłam 25 kilogramów i ze szczupaczka jestem gruba, w 8 miesiącu, brzuch wielki i ani śladu rozstępów - nadmienię też ,że 43 lata. Polecam olejek KHADI Centella przeciwko rozstępom. Jest zarąbisty i nie uczula. Ponieważ to ayurwedyjski olejek sprowadzany z Indii to dostępny chyba tylko przez Internet. Butelka 210 ml kosztuje między 40 a 50 zł. Zielone opakowanie.

Marzen jak ja to rozumiem, swojego czasu doszłam już do takiego stanu, że nawet jak już @Przyszła to zastanawiałam się czy to czasem nie jest jakieś plamienie w ciąży. Też robiłam testy.

Westi:*:*:*:* wierzę, że przeżyjesz najgorsze i znowu wrócisz.

Hej dziewczęta!
Miałam dziś badania prenatalne, wszystko wyszło dobrze: kość nosowa (obecna) , przepływy (zwykłe) , przezierność karku (1,8mm).
Badania genetyczne też w porządku:
Trisomia 21 1:14435
Trisomia 18 1:20000
Trisomia 13 1:20000
Przedwczesny poród 1:126
Maluch tak się wiercił, że trudno było zrobić wszystkie pomiary. Ciągle wymachiwał rączkami i przewracał się. Nawet nie wiedziałam, że w moim brzuchu takie cyrki się dzieją. Nie miałam pojęcia, że dziecko jest aż tak ruchliwe w tym wieku.
Przez ostatni tydzień czułam się bardzo dobrze, niestety od wczoraj znów zaatakowała mnie zgaga. Piersi wciąż bolące i powoli powiększające się. No i dziś kupiłam swoje pierwsze spodnie ciążowe :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry