reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje może nie mają glutenu ale orzeszki tez maja hi
2016-05-16 13.36.41.jpg

Załączniki

• 2016-05-16 13.36.41.jpg
    2016-05-16 13.36.41.jpg
    111,3 KB · Wyświetleń: 312
W Polsce w całym markecie możesz znaleźć jedną półkę ze zdrową żywnością. Wszystko jest oczywiście 100 % droższe. My po pierwszym badaniu nasienia zmieniliśmy dietę, staramy się bardzo zdrowo odżywiać, ale w naszym kraju jest to niezwykle trudne i drogie. Moja przyjaciółka mieszka w USA, tam takich produktów i sklepów jest na pęczki. I ceny są niemal identyczne, jak zwykłych produktów. Z drugiej strony wymaga to wysiłku,ale daje jakiś efekt, więc warto :)
Coś o tym wiem kilka lat temu jak przyjechałam do Polski i poszłam do sklepu po mleko bez laktozy to graniczylo z cudem je znaleźć ...... a jak już znalazłam to kosztowało 20 zł litr to mi się kawy z mlekiem odechciało. Teraz jest lepiej można kupić mleko 80 % wolne od laktozy za 3 zł za parę parenascie hi lat będzie tak z glutenem

Siedze i mysle i nie wiem jak Wam to napisac....

Dzieciatko Westi wybralo jednak dzisiaj inna droge i sie z nia pozegnalo.
Potrzebuje troche czasu ,zeby sie polapac z tematem,ale jak sama mi napisala,nie przyjela tego najgorzej i sie trzyma,bo przeczuwala ,ze tak sie skonczy.Swoje juz oczywiscie wyplakala.Jutro ma wizyte u lekarza i zobaczymy co dalej.
Dziekuje Wam wszystkim,ze posty na pr. i cieple slowa.

Kochana,trzymamy kciuki ,za szybki powrot i do nas i do normalnosci...

Dziewczyny jakby był konkurs na naiwniaka roku to bym go wygrala. Zrobiłam test bo miałam cichą nadzieję że @ się spóźnia nie przez leki :/.A tu d.pa . Na aptece powinno być moje zdjęcie z napisem " nie dla idiotow"

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że każda ma taką myśl ja jak miałam przerwę między stymulacjami a okres spóźnił się 1 dzień tez mi przez głowę przeszła ta myśl ale testów nie robie bo ich nienawidzę mam w szafie z 10 ale nasila na wszystkie po pozytywnej becie chyba że stracą ważność.a mam tylko 1 jajowod który prowadzi do jajniki który nie pracuje. ..... hi

Fizycznie- odkąd rozpoczęłam stymulację jest mnie mniej o 3 kg (ostatni raz ważyłam tyle po śmierci babci :( ). W życiu nie miałam tak bolesnego i obfitego okresu- jakby odkręcić kran że skrzepami :-\
Psychicznie- raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej przeraża mnie to, że w czwartek muszę wrócić do pracy, do ludzi, których nie lubię. Pracuję w open space, dookoła same plotkary, które gdy nie rozmawiają o innych, to non stop pokazują sobie zdjęcia dzieci, filmy z dziećmi, opowiadają o dzieciach etc. Gdyby nie to, że potrzebujemy pieniędzy na kolejne podejście i po prostu muszę pracować, to złożyłabym wypowiedzenie. Nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy z mężem. Póki co muszę zacisnąć zęby i tam iść, żeby zmierzyć się z pytaniami i plotkami. Ech, jakby mało było problemów :(
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?
No okres masz taki bo się oczyszczasz. No ja też miałam w pracy takie osoby ale powiedziałam otwarcie że maja się oddalić i zając swoim życie;)
Motylku może następne podejście obgadajcie konkretnie z lekarzem i niech zapyta embriologa co poszło nie tak.
Ją narazie czuje się dobrze jajniki trochę ciągną i w krzyżu pobolewa mam nadzieję że to dobry objaw;))

reklama
Do góry