reklama
Falka302
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Miłego i udanego dnia mimo ze zimno i mokro!
Ja niestety od wczoraj borykam sie z bólami brzucha. Mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc i szybko minie boje sie ze cos sie dzieje. Jutro lekarz prawdę mi powie...
Ja niestety od wczoraj borykam sie z bólami brzucha. Mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc i szybko minie boje sie ze cos sie dzieje. Jutro lekarz prawdę mi powie...
pisanka89
Ale żołądek czy dół brzucha? No to razem jutro się będziemy stresowac na którą masz wizytę ja dopiero po 17.40 więc pewnie o 19 wejdeCzesc dziewczyny. Miłego i udanego dnia mimo ze zimno i mokro!
pisanka89
Ja mam tylko delikatny ból brzucha czasem z 5 razy dziennie jak na @ no i w.pachwinach i kregoslupie jak zawsze czasem mocniej czasem lżej. Zero mdłości. Wcześniej miałam ze dwa tyg temu calodniowe a teraz nic. Martwi mnie to dlatego już się doczekać nie mogę. Za Idealna ta ciąża hehe
agatek28
Wiem, ze grzesze...
Ale ja mam tego wszystkiego dosyc. Jestem zalamana. Przestalam wierzyc.
Czuje, ze zbliza sie koniec. Caly czas plamie, teraz juz czarna krwia. Boli mnie brzuszek, mimo, ze biore max dawki nospy forte, mega duzo progesteronu, magnezu...
Leze, wstaje tylko do wc.
Ja wiem, ze nikt mi nie obiecal ciazy bez komplikacji, ale to mnie przeroslo.
:'(
Ale ja mam tego wszystkiego dosyc. Jestem zalamana. Przestalam wierzyc.
Czuje, ze zbliza sie koniec. Caly czas plamie, teraz juz czarna krwia. Boli mnie brzuszek, mimo, ze biore max dawki nospy forte, mega duzo progesteronu, magnezu...
Leze, wstaje tylko do wc.
Ja wiem, ze nikt mi nie obiecal ciazy bez komplikacji, ale to mnie przeroslo.
:'(
Agatek glowa do gory, bylas przeciez na badaniu dopiero co i wszystko ok .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
Z dzidzia ok, z lozyskiem przodujacym juz srednio...Agatek glowa do gory, bylas przeciez na badaniu dopiero co i wszystko ok .
reklama
annemarie
Też jestem tego zdania. Nikt przecież nie są Ci 100% pewności, ze sie uda. Nie ma tu znaczenia pochodzenie komórek.
Przed Tobą kolejne próby! Niech przyniosą szczęśliwe rozwiązanie
Znaczenie w sumie ma,bo z moimi,z roznych względów mialam przy kazdej probie okolo 20 %z dawczyni 50%,mnie dorwalo te inne 50%oprocz tego,jak tak patrzę na historie leczen na moim drugim forum,nie jest niczyn nienormalnym 5-6prob z czego jest jedna ciaza i pomiedzy 2 poronienia.Jak sie komus udaje za pierwszym razem,to ma wiecej szczęście niż myśli.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum Ba
Podziel się: