reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny. Miłego i udanego dnia mimo ze zimno i mokro!
Ja niestety od wczoraj borykam sie z bólami brzucha. Mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc i szybko minie :( boje sie ze cos sie dzieje. Jutro lekarz prawdę mi powie...

Czesc dziewczyny. Miłego i udanego dnia mimo ze zimno i mokro!
Ja niestety od wczoraj borykam sie z bólami brzucha. Mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc i szybko minie :( boje sie ze cos sie dzieje. Jutro lekarz prawdę mi powie...
Ale żołądek czy dół brzucha? No to razem jutro się będziemy stresowac :) na którą masz wizytę ja dopiero po 17.40 więc pewnie o 19 wejde :)

Dol brzucha :( ale mam nadzieję ze to tylko jelita bo czesto tak miewalam takie skurcze... Jutro o 16.20, niestety nie u swojego ale moze chociaz da mi l4.

Ja mam tylko delikatny ból brzucha czasem z 5 razy dziennie jak na @ no i w.pachwinach i kregoslupie jak zawsze czasem mocniej czasem lżej. Zero mdłości. Wcześniej miałam ze dwa tyg temu calodniowe a teraz nic. Martwi mnie to dlatego już się doczekać nie mogę. Za Idealna ta ciąża hehe :)

Wiem, ze grzesze...
Ale ja mam tego wszystkiego dosyc. Jestem zalamana. Przestalam wierzyc.
Czuje, ze zbliza sie koniec. Caly czas plamie, teraz juz czarna krwia. Boli mnie brzuszek, mimo, ze biore max dawki nospy forte, mega duzo progesteronu, magnezu...
Leze, wstaje tylko do wc.
Ja wiem, ze nikt mi nie obiecal ciazy bez komplikacji, ale to mnie przeroslo.
:'(

Cholera mi sie dzisiaj śniło ze zaczelam krwawic...ja pierdziele jak mi zryl banie ten sen :-/ brzuch mnie boli tak jak po punkcji sie czuje. :(

reklama
Też jestem tego zdania. Nikt przecież nie są Ci 100% pewności, ze sie uda. Nie ma tu znaczenia pochodzenie komórek.
Przed Tobą kolejne próby! Niech przyniosą szczęśliwe rozwiązanie

Znaczenie w sumie ma,bo z moimi,z roznych względów mialam przy kazdej probie okolo 20 %z dawczyni 50%,mnie dorwalo te inne 50%oprocz tego,jak tak patrzę na historie leczen na moim drugim forum,nie jest niczyn nienormalnym 5-6prob z czego jest jedna ciaza i pomiedzy 2 poronienia.Jak sie komus udaje za pierwszym razem,to ma wiecej szczęście niż myśli.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum Ba

Do góry