reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam napisać.
Ewunka jeśli chodzi o endometriozę to skontaktuj się z lekarzem Mikołajem Karmowskim z Wrocławia. Jest jednym z 3-4 fachowców w tej dziezinie w Polsce. Uratował bliską mi osobę. Ogniska endometriozy też miała już wszędzie. Na jelitach, odbycie, jajnikach, macicy. Wszyscy chcieli od razu wycinać wszystko, a on obiecał że nic nie uszkodzi. Operacja trwała 5 godzin, ale wszystko w środku wyczyszczone a narządy nie ruszone. Jak dla mnie najlepszy lekarz od endometrozy.

reklama
Dziękuję
justka2209, post: 14009594, member: 165249"]Podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam napisać.
Ewunka jeśli chodzi o endometriozę to skontaktuj się z lekarzem Mikołajem Karmowskim z Wrocławia. Jest jednym z 3-4 fachowców w tej dziezinie w Polsce. Uratował bliską mi osobę. Ogniska endometriozy też miała już wszędzie. Na jelitach, odbycie, jajnikach, macicy. Wszyscy chcieli od razu wycinać wszystko, a on obiecał że nic nie uszkodzi. Operacja trwała 5 godzin, ale wszystko w środku wyczyszczone a narządy nie ruszone. Jak dla mnie najlepszy lekarz od endometrozy.[/QUOTE]
Dziekuje ja mieszkam i lecze sie w hiszpani ostatnia operacjie mialam w październiku ktora trwala ok 3 h jajniki odklejone od plecow ..... usuniety jajowod z powodu wodniaka jajniki oczyszczone ze zrostow i 2 torbieli endometrialnych macica jeszcze czysta bez zrostow morfologia ok . Po operacji spadla mi rezerwa jajnikowa ale nadal jest dobra. Mam problwmy z wyprodukowaniem jajka ktore by chcialo wspolpracowac . Zobaczymy teraz czy wkoncu okaze sie dobra kura :rolleyes:

Dziewczyny troche z innej beczki uzywacie jakies kremy przeciw rozstepom? Cos polecacie? Niektorzy maja , niektorzy nie. Chcialabym zeby ten brzuchol jeszcze pozniej jakos wygladal :)

Martini ja też od czasu do czasu używam palmers, ale zapach ma faktycznie silny. Natomiast bardzo ci polecam kosmetyki z babydream z rossmana. Sporo teraz czytam na temat składu kosmetyków i jest to jedna z najbardziej polecanych serii zarówno dla kobiet w ciazy jak i dla niemowląt. Ja nigdy nie lubiłam oliwek, bo trzeba było długo czekać aż sie wchłonie natomiast ta babydream jest rewelacyjna, brzuch nawilżony idealnie, pachnie super i nie zostawia śladów na ubraniach. Ja mam tendencje do celulitu i rozstępów, moja pupa to wyglada jak u tygrysa, ale poki co nic nowego nie wyszło.
A jak planujesz wyprawkę to polecam poczytać ten blog
Link do: Sroka o....
Dziewczyna robi analizy większości produktów dla dzieci

13102663_1318839374798070_7547491955346951373_n.jpg

Ja niestety cellulit tez widze ze jakos jakby sie powiekszal :( i chociaz wlasnie jakos tym rozstepom c
Martini ja też od czasu do czasu używam palmers, ale zapach ma faktycznie silny. Natomiast bardzo ci polecam kosmetyki z babydream z rossmana. Sporo teraz czytam na temat składu kosmetyków i jest to jedna z najbardziej polecanych serii zarówno dla kobiet w ciazy jak i dla niemowląt. Ja nigdy nie lubiłam oliwek, bo trzeba było długo czekać aż sie wchłonie natomiast ta babydream jest rewelacyjna, brzuch nawilżony idealnie, pachnie super i nie zostawia śladów na ubraniach. Ja mam tendencje do celulitu i rozstępów, moja pupa to wyglada jak u tygrysa, ale poki co nic nowego nie wyszło.
A jak planujesz wyprawkę to polecam poczytać ten blog
Link do: Sroka o....
Dziewczyna robi analizy większości produktów dla dzieci
hce w miare mozliwosci zapobiec - dziekuje, jutro bede miala pod nosem rossmana i zakupie :)

Ja niestety cellulit tez widze ze jakos jakby sie powiekszal :( i chociaz wlasnie jakos tym rozstepom c

hce w miare mozliwosci zapobiec - dziekuje, jutro bede miala pod nosem rossmana i zakupie :)

Ja juz używam tą oliwkę od 10 tygodni codziennie i jeszcze nic nowego nie ma. Zobaczymy jak dalej pójdzie. Wlasnie tez musze kogoś ścignąć żeby mi zakupił, bo juz mi idzie kolejna butelka. Jest trochę mało wydajna bo jednak troche sie jej zużywa (ja smaruje brzuch, biust, uda i pupę) ale za taką cenę nie jest źle

Ja juz używam tą oliwkę od 10 tygodni codziennie i jeszcze nic nowego nie ma. Zobaczymy jak dalej pójdzie. Wlasnie tez musze kogoś ścignąć żeby mi zakupił, bo juz mi idzie kolejna butelka. Jest trochę mało wydajna bo jednak troche sie jej zużywa (ja smaruje brzuch, biust, uda i pupę) ale za taką cenę nie jest źle
Pewnie wlasnie sprawdzalam w necie i faktycznie nic sie nie traci w sumie :) Tez bede te czesci smarowac, sa najbardziej podatne na jakies zmainy , a widze biust juz mi tz poszedl o rozmiar w zwyz co mnie srednio zadawala no ale inaczej by sie chyba nie dalo :)

reklama
Do góry