Falka sny odwrotnie sie tlumaczy , brzuch z nerwow Cie boli chyba.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu on cie nie położy do szpitala? Byłabyś bezpieczniejsza przynajmniej no i pewniej byś się czuła.Z dzidzia ok, z lozyskiem przodujacym juz srednio...
To mi nic nie da, i tak bede plamic i tak, w szpitalu dostane to co w domu czyli nospa, duphaston, luteina. W domu jednak inaczej sie lezy. Poza tym mam malego synka, bym usychala z tesknoty za nim, a to tez super nie wplywaloby na moje samopoczucie.Czemu on cie nie położy do szpitala? Byłabyś bezpieczniejsza przynajmniej no i pewniej byś się czuła.
Owszem mi lekarz mowil o szpitalu, ale po 20 tc. No laski specjalista- poloznik, zajmuje sie tez in vitro, staze za granica, i co, ze niby mi kit wcisnal? Dziewczyny serio lekarz powiedzial, ze mam zyc normalnie ale i oszczedzac sie. Ze nawet jak zaczne krwawic to jest moja krew, nie dziecka. Ze dziecko jest bezpieczne. Ze te lozysko moze sie podniesc, bo jeszcze mam wczesny tydz ciazy. Ze mam czasami wyjsc na spacer, bo zwariuje. Ze plamie, bo mam lozysko nisko...Agatek, nie chce Cię denerwować, ale jak jest łożysko przodujace to kładą kobietę w szpitalu i często nawet na siku nie może wstać, tylko do basenu robi. Inaczej się leży w domu, owszem, po prostu na więcej sobie człowiek pozwala... A niekoniecznie powinien.