reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka,
ja tego nie przegapilam,immunologia to dziedzina w ktora nawet nie probuje sie zaglebiac.Setki badan ,oznaczen...i jesli dostaje juz 3 strony to mysle ,ze wszystko tam jest co byc powinno.
I tego sie co miesiac nie robi,zakladam ,ze u Ciebie to nie bylo wcale robione,bo robi sie to dopiero po paru nieudanych probach.Wtedy zaczyna sie grzebac w immunologii i genetyce.Na wyniki czeka sie do 8 tyg.wiec
U mnie na pewno immunologi i genetyki nie robili . A porostu sprawisz wrażenie ze wiesz wszystko co z czym i co piszą książki i myślałam że immunoligia to tez dziedzina na której temat wiesz dużo.
Moim skromnym zdaniem ja bym powtórzyła wszystkie podstawowe badania wszystkie . Histeroskopia sprzed 2 lat to to tak jakby jej nie było. Ja miałam droznisc jajowodow wynik ok a po ok 8 miesiącach wodniak jajowodu.
Nie znam się wcale na immunologi i genetyce. Ale coś mi mówi ze możesz mieć dzieci ze swoich komórek nie w nich jest problem tylko w endonetrium.
Ale to taka moja wersja. .....

U mnie na pewno immunologi i genetyki nie robili . A porostu sprawisz wrażenie ze wiesz wszystko co z czym i co piszą książki i myślałam że immunoligia to tez dziedzina na której temat wiesz dużo.
Moim skromnym zdaniem ja bym powtórzyła wszystkie podstawowe badania wszystkie . Histeroskopia sprzed 2 lat to to tak jakby jej nie było. Ja miałam droznisc jajowodow wynik ok a po ok 8 miesiącach wodniak jajowodu.
Nie znam się wcale na immunologi i genetyce. Ale coś mi mówi ze możesz mieć dzieci ze swoich komórek nie w nich jest problem tylko w endonetrium.
Ale to taka moja wersja. .....

Ewunka,
myslalam ,ze sa od tego lekarze,zeby wiedzieli co robia...
wychodzi na to ,ze bede musial znowu zaczac studiowac,tym razem medycyne,w sumie nie daleko od poprzednich studiow:)
immunologia mnie odrzuca na kilometry,przyznaje sie bez bicia. i jesli slysze od roku ,ze jest wszystko ok,oprocz NK to w to glupia wierze.

Westi a dzisiaj jak samopoczucie? W pracy jesteś? Jutro wolne? czy z rańca beta a później do roboty?

Monia gdzie zniknęłaś? :rolleyes2:

inka przykro mi :(
A ilu dniowy zarodek? Przypomnisz? Jak 2-3 dniowy, to nie odstawiaj leków.
Kontaktowałaś się z lekarzem? Daj znać co i jak

To bylo crio blastki , nie dzwoniłam do gina. Juz nie wzięłam wieczornej dawki leków.

Butterfly...
ile juz sikaczy zrobilas?:)
Ann, nie zrobiłam już żadnego (chociaż mam w domu jeszcze jeden). Nawet mnie nie kusi- nie chcę więcej jednej kreski widzieć. Wczoraj wieczorem bolały mnie plecy jak przy okresie (mam tyłozgięcie), ale na razie nic nie poleciało.
Beta jutro. Nie wiem,co to będzie, jak Kropka nie ma- mój mąż się załamie, mama i teściowa też... Ale najbardziej się boję o niego, ma koszmarne poczucie winy i tak na tą dzidzię liczy. Bierze na jutro urlop,żeby że mną pojechać.

A jak Ty się czujesz? Lekarze to faktycznie konowały, człowiek musiałby się na wszystkim znać :-\

Natalia, odezwij się koniecznie,gdy wrócisz! ☺

Ewunka,
myslalam ,ze sa od tego lekarze,zeby wiedzieli co robia...
wychodzi na to ,ze bede musial znowu zaczac studiowac,tym razem medycyne,w sumie nie daleko od poprzednich studiow:)
immunologia mnie odrzuca na kilometry,przyznaje sie bez bicia. i jesli slysze od roku ,ze jest wszystko ok,oprocz NK to w to glupia wierze.
Zacznijmy od początku ......
Ahm
Podstawowe hormony
Histeroskopia
I niechaj będzie ta immunologia
Jak pójdziesz dziś do lekarza powiedz poproszę skierowanie na wszystko . I ona jest jak du od sra. ....żeby Ci to dać. Na fundusz ( nie wiem czy immunologia wchodzi w fundusz )
Ja ostatnio jak mnie tak brzuch bolał to poszłam i mówię chyba mam tasiemca poproszę badania hi hi dala wyjścia nie miała do tego wysłała do gastrologa i gastroskopie.
Ja to się zastanawiam czy mi to na krzepliwosc krwi robili a nie tam jakaś immunologie. :p
Od 1 dnia stymulacji do dziś krwi mi nie robili .......

oj tam badania :p 3cią stymulację zaraz będę lecieć i dopiero teraz stwierdzili, że w sumie może warto by AMH.

reklama
Do góry