reklama
koralik83
Fanka BB :)
Kochana z Twoja glowa jest wszystko TAK to mój organizm robi co chceA mi się upierdzielilo ze nie chciał jej pęknąć i cos dostala. Chyba ostatnio cos z moja głowa nie tak...
iga2421
Kochana z Twoja glowa jest wszystko TAK to mój organizm robi co chce
Nie no wiesz tyle nas tu jest ze można cos pomylić ale ciebie tak pilnuje bo ta sama klinika i lekarka to trzymamy kciuki za pęknięcie! Ty weź może trochę pobiegaj poskacz itd to może szybciej pęknie?
annemarie
Mi to dopiero dziewczyny z innego forum przez kwiatki powiedzialy...w sumie dostalam od nich jakies 3 strony z wynikami ,ale okazuje sie ze w normalnej wersji jest ze 12 stron.Z tego wszystkiego czlowiek i tak nic nie rozumie wiec mysl,ze jest wszystko zrobione.
Moj maz,wogole nie byl przebadany u nich ,..
zaraz sie okaze ,ze bede musiala jakies szczepionki brac ,a na koncu ,ze jednak mozemy miec dziecko ,nasze wspolne.
Kazdemu lekarzowi trzeba siedziec na karku,bo jest 99% prawdopodobienstwa ,ze cie zrobi w h
Moj maz,wogole nie byl przebadany u nich ,..
zaraz sie okaze ,ze bede musiala jakies szczepionki brac ,a na koncu ,ze jednak mozemy miec dziecko ,nasze wspolne.
Kazdemu lekarzowi trzeba siedziec na karku,bo jest 99% prawdopodobienstwa ,ze cie zrobi w h
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Martini ty chyba pytałaś czy wiem kto w brzuszku siedzi? Nie nie wiem, bedzie niespodzianka :-)
Anika jaki ty masz piękny suwaczek!! Połowa na liczniku :-) cieszę sie, że z Polą wszystko ok, a w ogóle śliczne imię wybraliście, mi tez chodzi ono po głowie, koleżanka niedawno urodziła i tez dała Pola. Moje małe powinno mieć juz jakies 28-30cm i tak sobie mysle jak to sie tam miesci?? A gdzie do tych 56? Moje sie juz tak rozpycha, że widać gołym okiem. A ja siedze, patrzę i sie szczerzę jak głupia :-)))
Westi kobieto jak przeczytałam o twoim wczorajszym podnoszeniu to aż mnie otrząsło. Uważaj na was!!! Mi lekarz powiedział, że nie wolno mi dźwigać nic co przekracza ciężar butelki mleka! Ja sie w I trymestrze bałam podnieść cokolwiek.
Anne ja dalej nie wierze że sie nie udało :-( No tak sie nastawiłam, że nie brałam tej opcji pod uwagę.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty No i za ten szczęśliwy piątek 13!!
Anika jaki ty masz piękny suwaczek!! Połowa na liczniku :-) cieszę sie, że z Polą wszystko ok, a w ogóle śliczne imię wybraliście, mi tez chodzi ono po głowie, koleżanka niedawno urodziła i tez dała Pola. Moje małe powinno mieć juz jakies 28-30cm i tak sobie mysle jak to sie tam miesci?? A gdzie do tych 56? Moje sie juz tak rozpycha, że widać gołym okiem. A ja siedze, patrzę i sie szczerzę jak głupia :-)))
Westi kobieto jak przeczytałam o twoim wczorajszym podnoszeniu to aż mnie otrząsło. Uważaj na was!!! Mi lekarz powiedział, że nie wolno mi dźwigać nic co przekracza ciężar butelki mleka! Ja sie w I trymestrze bałam podnieść cokolwiek.
Anne ja dalej nie wierze że sie nie udało :-( No tak sie nastawiłam, że nie brałam tej opcji pod uwagę.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty No i za ten szczęśliwy piątek 13!!
annemarie
Jestem w szoku że Ty to przegapilas
Bo ja to nawet nie wiem co oni mi tam co miesiąc badają milion cudów których w języku hiszpańskim nie rozumiem a jak przetlumacze na polski to tez mi się wydaje po chińsku. .....
Sprawdzam tylko czy nie ma gwiazdki ze jest coś poza norma. ......
Niech Ci wpisze skierowanie najszersze jakie może zawsze to lepiej więcej jak mniej. ....
Ewunka,
ja tego nie przegapilam,immunologia to dziedzina w ktora nawet nie probuje sie zaglebiac.Setki badan ,oznaczen...i jesli dostaje juz 3 strony to mysle ,ze wszystko tam jest co byc powinno.
I tego sie co miesiac nie robi,zakladam ,ze u Ciebie to nie bylo wcale robione,bo robi sie to dopiero po paru nieudanych probach.Wtedy zaczyna sie grzebac w immunologii i genetyce.Na wyniki czeka sie do 8 tyg.wiec
annemarie
O kuwa mac! Lekarz z twojej starej kliniki takie skierowanie dal?
Tak.
reklama
iga2421
Weź go powies za...
Podziel się: