reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ,wyjde z siebie i stane obok....

dzwonilam przed chwila do najwiekszego labo w DE gdzie badali mi immunologie,tylko po to zebym wiedziala co mi ma ginekolog napisac na skierowaniu,pani zajrzala w kartoteke i poinformowala mnie ,ze...

"Ach u Pani to nie byl nawet ten podstawowy profil zrobiony ,nawet polowa z tego,prosze przyslac to i tamto to zrobimy wszystko..."
a ja od roku zyje w przekonaniu ,ze mam immunologie ok....

ufaj lekarzowi...uf,uf ;)

Hej dziewczyny
Iga nie pociesze Cie- moj 2,5 roku a dalej wstaje w nocy na butle mleka ;p co prawda dzis sie juz wkurzyłam i o 2 w nocy wpadłam do niego z komunikatem "mleka nie ma, idz juz spac" i o dziwo pomogło :D

dzwonilam przed chwila do najwiekszego labo w DE gdzie badali mi immunologie,tylko po to zebym wiedziala co mi ma ginekolog napisac na skierowaniu,pani zajrzala w kartoteke i poinformowala mnie ,ze...

"Ach u Pani to nie byl nawet ten podstawowy profil zrobiony ,nawet polowa z tego,prosze przyslac to i tamto to zrobimy wszystko..."

O kuwa mac! Lekarz z twojej starej kliniki takie skierowanie dal?

Hej dziewczyny
Iga nie pociesze Cie- moj 2,5 roku a dalej wstaje w nocy na butle mleka ;p co prawda dzis sie juz wkurzyłam i o 2 w nocy wpadłam do niego z komunikatem "mleka nie ma, idz juz spac" i o dziwo pomogło :D

Wiesz mi chodzi o odstawienie od cyca bo puki karmie nie mogę podejść do krio.

Jestem w szoku że Ty to przegapilas :o
Bo ja to nawet nie wiem co oni mi tam co miesiąc badają milion cudów których w języku hiszpańskim nie rozumiem a jak przetlumacze na polski to tez mi się wydaje po chińsku. .....
Sprawdzam tylko czy nie ma gwiazdki ze jest coś poza norma. ......
Niech Ci wpisze skierowanie najszersze jakie może zawsze to lepiej więcej jak mniej. ....

reklama
Koralik a nie dostałaś czegos mną pęknięcie?
Iguś, dostalam pregnyl, 2 zastrzyki. W poniedzialek pechol mial 19 mm, wczoraj 23 mm i "pięknie się zaokrąglił" więc prawdopodobnie pęknie dzisiaj. W piątek nie chcę go juz widzieć :) Endometrium "śliczne" :)
Iguś chyba koralik na naturalnym podchodzi, a nie wiem czy wtedy dostaje się cos na pęknięcie :)

Ewelin zgadza się, podchodzimy na naturalnym ale zastrzyk musowo muszę mieć bo mi pęcherzyki nie pękają tylko przekształcają się w torbiele.. :(

&&&&&& za dzisiejsze dzeiwczynki!!
Natalia, będzie dobrze :*

Do góry