iga2421
Fanka BB :)
ale ,zes teraz dala....
Annę u nas takie teksty to standard. Teraz podchodzimy do tego na luzie i często M sam mówi np ze dobrze ze gumek nie potrzebuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ,zes teraz dala....
Annę u nas takie teksty to standard. Teraz podchodzimy do tego na luzie i często M sam mówi np ze dobrze ze gumek nie potrzebuje.
Dziewczyny ,wyjde z siebie i stane obok....
dzwonilam przed chwila do najwiekszego labo w DE gdzie badali mi immunologie,tylko po to zebym wiedziala co mi ma ginekolog napisac na skierowaniu,pani zajrzala w kartoteke i poinformowala mnie ,ze...
"Ach u Pani to nie byl nawet ten podstawowy profil zrobiony ,nawet polowa z tego,prosze przyslac to i tamto to zrobimy wszystko..."
a ja od roku zyje w przekonaniu ,ze mam immunologie ok....
ufaj lekarzowi...uf,uf
Hej dziewczyny
Iga nie pociesze Cie- moj 2,5 roku a dalej wstaje w nocy na butle mleka ;p co prawda dzis sie juz wkurzyłam i o 2 w nocy wpadłam do niego z komunikatem "mleka nie ma, idz juz spac" i o dziwo pomogło
Jestem w szoku że Ty to przegapilasDziewczyny ,wyjde z siebie i stane obok....
dzwonilam przed chwila do najwiekszego labo w DE gdzie badali mi immunologie,tylko po to zebym wiedziala co mi ma ginekolog napisac na skierowaniu,pani zajrzala w kartoteke i poinformowala mnie ,ze...
"Ach u Pani to nie byl nawet ten podstawowy profil zrobiony ,nawet polowa z tego,prosze przyslac to i tamto to zrobimy wszystko..."
a ja od roku zyje w przekonaniu ,ze mam immunologie ok....
ufaj lekarzowi...uf,uf
Iguś, dostalam pregnyl, 2 zastrzyki. W poniedzialek pechol mial 19 mm, wczoraj 23 mm i "pięknie się zaokrąglił" więc prawdopodobnie pęknie dzisiaj. W piątek nie chcę go juz widzieć Endometrium "śliczne"Koralik a nie dostałaś czegos mną pęknięcie?
Iguś chyba koralik na naturalnym podchodzi, a nie wiem czy wtedy dostaje się cos na pęknięcie