reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Anika znalazłam cos dla Ciebie
Link do: Pizza bezglutenowa | Kwestia Smaku
iga2421
Masakra z tymi cenami za te testy.
Ja też jak usg wyjdzie ok to nie będę się pchała na te inne testy
Za te nifty to pól wyprawki kupisz.
iga2421
Właśnie wczoraj tak przeglądałam jakie ceny to aż za głowę się złapałam.
Tak jak mówisz Iga, że pół wyprawki kupisz
Te testy dają jakies tam prawdopodobieństwo. Tylko amniopunkcja da 100% pewności. A mi nawet gdyby wyszlo cos to w zyciu bym ciąży nie usunela.
Co do wyprawki to ja wózek wyszukalam na allegro i zaplacilam polowe ceny co w sklepie. Może nie jakiejś najbardziej znanej firmy ale dać 1000 a 2000-2500 to jest różnica i jestem bardzo zadowolona z niego.
annemarie
Iga,a ty w lipcu startujesz po kolejnego hodowce pszczół?[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelin a mówili ci coś o tym, ze prenatalne w klinice się robi? Mi lekarz na ostatniej wizycie kazał się u nich zapisać ale moja prowadząca kieruje do kogoś innego i wolałabym na pewno od niej mieć skierowanie. Nie dopytałam czy w klinice to jakaś konieczność, ale w umowie raczej nic o tym nie ma.
ewelin86
No ja też nie mam zamiaru nie wiadomo ile wydawać na wózek. Juz nawet patrzyłam za używanym. ewentualnie od kuzynek bym odkupiłaTe testy dają jakies tam prawdopodobieństwo. Tylko amniopunkcja da 100% pewności. A mi nawet gdyby wyszlo cos to w zyciu bym ciąży nie usunela.
Co do wyprawki to ja wózek wyszukalam na allegro i zaplacilam polowe ceny co w sklepie. Może nie jakiejś najbardziej znanej firmy ale dać 1000 a 2000-2500 to jest różnica i jestem bardzo zadowolona z niego.
anika11
dziekujęAnika znalazłam cos dla Ciebie
reklama
iga2421
Iga,a ty w lipcu startujesz po kolejnego hodowce pszczół?[emoji1][emoji1][emoji1]
Ha ha ha
No bardzo bym chciała tylko musze żabę od cyca odstawić a jest problem bo w dzień to go mogę zapchać czy butla czy zupka,kaszka itp a w nocy budzi się i wyje i nic nie pomaga oprócz cyca.
Podziel się: