reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Za dzisiejsze dziewczyny kciuki wielkie! Przyniescie dobre wiesci! :)

Westi, jak się czujesz?

Annę, @ już się zapowiada? Histero będzie w nowym cyklu? U Ciebie czy knedlikow?

Ja dziś na praktyki na 12,więc póki co lenia mam ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie,tak sobie przychodzi@@na jakies 1 godz dziennie i znika.takiej wersji jeszcze nie mialam,moge tylko przypuszczać,ze to przez ten cholernie wysoki progesteron.o reszcie nic nie wiem.o 11.20 godz.mam wizyte .histero bede na pewno tutaj robila[emoji7] [emoji1]

Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela jak z usg nic ci nie wyjdzie to nie ma sensu robic tych drogich jak diabli badan.
No właśnie też jestem tego zdania, bo tylko kasa pójdzie. No ale jeszcze przede mną to wszystko :)
Teraz muszę się zastanowić na gin czy u siebie szukać czy trzymać się kliniki, ale to w lipcu bede sie juz zastanawiać. Bo M kategorycznie zabronił mi rodzić u nas w mieście. Juz raz mi rękę spierniczyli po złamaniu i nie chce, żebym sie obawiała. W sumie on bardziej się boi niż ja. Ale u nas położnictwo z ginekologia jest najlepszym oddziałem. Ale niestety nie da mu sie tego przetłumaczyć.

No właśnie też jestem tego zdania, bo tylko kasa pójdzie. No ale jeszcze przede mną to wszystko :)
Teraz muszę się zastanowić na gin czy u siebie szukać czy trzymać się kliniki, ale to w lipcu bede sie juz zastanawiać. Bo M kategorycznie zabronił mi rodzić u nas w mieście. Juz raz mi rękę spierniczyli po złamaniu i nie chce, żebym sie obawiała. W sumie on bardziej się boi niż ja. Ale u nas położnictwo z ginekologia jest najlepszym oddziałem. Ale niestety nie da mu sie tego przetłumaczyć.

Ja na to szczegółowe w 13tyg pojechalam do kliniki. I tam tez na ten pappa mnie namawiali ale po co? Dobrze mi wyszlo usg to wolalam cos dla dziecka kupic niż wydawać kolejna kasę. A te nifty to juz calkiem masakra ile to kosztuje!

Ja na to szczegółowe w 13tyg pojechalam do kliniki. I tam tez na ten pappa mnie namawiali ale po co? Dobrze mi wyszlo usg to wolalam cos dla dziecka kupic niż wydawać kolejna kasę. A te nifty to juz calkiem masakra ile to kosztuje!
Masakra z tymi cenami za te testy.
Ja też jak usg wyjdzie ok to nie będę się pchała na te inne testy

reklama
Dokładnie tak samo myślałam i podchodziłąm do usg i testów :) wszytsko wyszło dobrze, więc nie drążyłam tematu:)

Do góry