ewelin86
Fanka BB :)
DziękujęLink do: Przepisy i porady kulinarne tu jest wszystko i gotowanie i koktajle, sama korzystałam wiele razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęLink do: Przepisy i porady kulinarne tu jest wszystko i gotowanie i koktajle, sama korzystałam wiele razy
A mnie od niedzieli kebeba na frytkach sie chceA mnie ciagnie do gofra ze smietana i malinkami i rybki z frytkami
Mnie jakis czas temu meczyla pizza,no i zamowilismy z nowej pizzerii. Pizza byla obrzydliwa,ani nie pachniala,ani nie smakowala fuj. Za to odbijala mi sie i zgage po tym mialam przez cale popoludnie i cala noc przez kolejne dwa dni chlopaki malo sie krecili i tak jakos delikatnie. Moj M mowi "pieknie,dzieci jeszcze sie nie urodzily,a ta juz je otrula..."A mnie od niedzieli kebeba na frytkach sie chce
Uwielbialam kapuste kiszona ale teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiam wiec musi byc cos innegoRyba z frytkami ooooo i do tego kapusta kiszona. Ślinka mi leci !
Mi odradzał wysiłek i nawet dźwiganie.No niby poczatek 7 dzien gonapeptylu ale w takim razie bede uwazac i nie bede sie nadwyrezac. Zapomnialam wlasnie spytac swojego lekarza jak dobrze ze mam tu was
A ja mam mega ochotę na kwaśne. Dzisiaj jadłam sałatkę z ogórków kiszonych papryki konsetwowej itp . MmmmUwielbialam kapuste kiszona ale teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiam wiec musi byc cos innego
No to nie wiem czy z ewelin zabierzemy Cie na ta rybkeA ja mam mega ochotę na kwaśne. Dzisiaj jadłam sałatkę z ogórków kiszonych papryki konsetwowej itp . Mmmm