reklama
4 morule,jutro robie termin w mojej starej klinice ,musi mi to ktos poukladac,zrobie te NK jeszcze raz bo nie wiem gdzie stoje,histeroskopie sprobuje tez,moze po 2,5 roku cos sie zmienilo.
Histeroskopie warto zrobić ja co roku powtarzam.
Dziewczyny znacie jakąś stronkę z przepisami na koktajle, soki owocowe, warzywne ? Przywieźliśmy od babci sokowirówkę i chcialabym od jutra sobie robić. Codziennie mam ogromna ochotę na takie napoje ale w tych ze sklepu jest mnóstwo cukru, a tego nie chcę. Będę wdzięczna za jakieś namiary
iga2421
Fanka BB :)
Kochane a powiedzcie mi jak to jest ze sportem przy stymulacji chyba nie trzeba sie jakos ograniczac bo wlasnie zaraz jade prowadzic zajecia z aqua aerobiku i sie zastanawiam czy moge tak jak zwykle pelna para skakac czy raczej na lajcie pokazac i stac
Narazie chyba bierzesz tylko gonapeptyl to raczej nie ma ograniczeń ale jak juz zaczniesz gonal czy menopur to bym odradzala bo później jajeczka mogą popekac. Mi tak mówili.
No i bardzo dobrze wstajemy i walczymy dalej !!! Tak trzeba mieć plan.4 morule,jutro robie termin w mojej starej klinice ,musi mi to ktos poukladac,zrobie te NK jeszcze raz bo nie wiem gdzie stoje,histeroskopie sprobuje tez,moze po 2,5 roku cos sie zmienilo.
Link do: Przepisy i porady kulinarne tu jest wszystko i gotowanie i koktajle, sama korzystałam wiele razy
reklama
A mnie ciagnie do gofra ze smietana i malinkami i rybki z frytkamiDziewczynki a nie znacie jakiejś stronki z gotowaniem na parze? Coś mnie ostatnio ciągnie do takiego gotowania
Podziel się: