reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ann bardzo mocno tule i strasznie mi przykro:****
Westi co z Tobą??
Butterfly przestań źle myśleć musisz wierzyć że kropek walczy. Któraś dziewczyna pisała że też miała jeżdżenie po brzuchu więc może to nie oznaka @
Kiedy masz termin @ może to po prostu psychika działa
Jutro, a u mnie zawsze wszystko było jak w zegarku, więc by się zgadzało. Oby to był objaw zakopywania się Kropka, ale wygląda mi to na @ :(

reklama
Mi nikt nie badał nk a wzięłam intralipid przed tym transferem i się udało . Nie umiem powiedzieć, czy akurat on pomógł, ale chyba nie zaszkodził...

Jakoś nie jestem przekonana do takiego jednorazowego intralipidu bez badań, bo jeśli faktycznie nk sa duże to owsze intralipid pomoże zaciazyc tylko co dalej on działa krótko potem nk moze wzrosnąć i dojść do poronienia. Na pewno nie zaszkodził, jak dobrze sie orientuje nie wywołuje żadnych skutków ubocznych.

Podwójne intralipidy pomogły , ostatnie nk na poziomie 5 a to z kolei za nisko teraz mam znów"normalny". Myślę nad gyncentrum w Czechach lub bialymstoku ale jeszcze nie wiem co zrobię , sił mi juz brakuje, nie wiem czy jest sens dalej próbować. Kasę tez muszę znów uzbierac to nie wiem czy w Tym roku cos zadziałam.[/QUOTE

kurcze szkoda, ale pomimo NK sciagnietych do tak niskiego poziomu ,tez nie pomoglo?
my na razie kryo,a potem dalej zobaczymy....

Tym razem cos hormonalnej chyba nie Tak progesteron nie powinien być tak niski, jutro powtarzam po zmianie na utrogestan zobaczę czy ruszył. bede wiedzieć czy to wina leków czy znów ze mną cos nie tak.

Ile masz jeszcze mrozaczkow ? Moze spróbuj z intalipidem.

Jutro, a u mnie zawsze wszystko było jak w zegarku, więc by się zgadzało. Oby to był objaw zakopywania się Kropka, ale wygląda mi to na @ :(
Ja też zazwyczaj mam jak w zegarku ale ja jestem po tyłach więc zobaczymy.
Nie martw się na zapas musisz wierzyć że to Twój czas i kropek właśnie się zagrzebuje u mamusi. Nie myśl inaczej bo psychika też tu swoją rolę odgrywa. Głowa do góry

reklama
Tym razem cos hormonalnej chyba nie Tak progesteron nie powinien być tak niski, jutro powtarzam po zmianie na utrogestan zobaczę czy ruszył. bede wiedzieć czy to wina leków czy znów ze mną cos nie tak.

Ile masz jeszcze mrozaczkow ? Moze spróbuj z intalipidem.
4 morule,jutro robie termin w mojej starej klinice ,musi mi to ktos poukladac,zrobie te NK jeszcze raz bo nie wiem gdzie stoje,histeroskopie sprobuje tez,moze po 2,5 roku cos sie zmienilo.

Do góry