reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ann bardzo mocno tule i strasznie mi przykro:****
Westi co z Tobą??
Butterfly przestań źle myśleć musisz wierzyć że kropek walczy. Któraś dziewczyna pisała że też miała jeżdżenie po brzuchu więc może to nie oznaka @
Kiedy masz termin @ może to po prostu psychika działa
U mnie też było jeżdżenie i jeszcze ból jak na @. Niestety organizm wie, że w tych dniach powinien wystąpić @ i psychika jeszcze do tego dochodzi.
Butterfly głowa do góry, musisz uwierzyć w Kropka :*

reklama
Ja też ja też :laugh2:
Ale każdy ma swoją wizję porodu.
Ja jeszcze w ciąży nie jestem a już wiem jak chce rodzic . Generalnie mam dalekie plany ....
Proponują Ci naturalny :szok:
W szpitalu w ktorych chcialam rodzic ordynator ma hoopla na tym punkcie,do tego rozmawialam ze znajoma polozna z neonatologii i ta mi gada to samo,ze porod naturalny jest ok bla bla bla ale ze ja juz sie nakrecilam ze rodzic sn przy blizniakach to pomysl do doopy to nikt mnie nie przegada:p

Super to musi byc zajebiste uczucie :) mam nadzieje ze w czerwcu uslysze chociaz jedno serduszko no chyba ze podana mi komorka sie podzieli to uslusze 2. Zazdraszczam :)
Oj bylo to mega przezycie! Tego sie juz nie zapomni. Teraz tez jest mega jak czuje ze sie kreca a za chwile brzuchol skacze :D
Tez sie doczekasz takich ekscesow ;)

wiem ,najgorsze jest to ,ze czuje ze zawiodlam i siebie i Was bo bylyscie ze mna na kazdym kroku...
Nie mysl tak nikogo nie zawiodlas ani siebie ani tym bardziej nas tak widocznie mialo byc twoje szczescie tez niedlugo sie pojawi :)
Wiem ze teraz w obecnej sytuacji w najblizszym czasie nic cie nie pocieszy. Trzymaj sie mala jeszcze bedzie dobrze kiedys wszystkie bedziemy wspominac nasze starania ze smiechem na ustach patrzac sie na dziecko ktore w koncu kazda z nas bedzie miec :)

anne o kurcze.. tak mi przykro.. tule mocno.

monia przypomniało mi się kiedy,ś co poiedzial mój M" nie zrozumie syty głodnego.." coś w tym jest.

Kochane a powiedzcie mi jak to jest ze sportem przy stymulacji chyba nie trzeba sie jakos ograniczac bo wlasnie zaraz jade prowadzic zajecia z aqua aerobiku i sie zastanawiam czy moge tak jak zwykle pelna para skakac czy raczej na lajcie pokazac i stac :)

Kochane a powiedzcie mi jak to jest ze sportem przy stymulacji chyba nie trzeba sie jakos ograniczac bo wlasnie zaraz jade prowadzic zajecia z aqua aerobiku i sie zastanawiam czy moge tak jak zwykle pelna para skakac czy raczej na lajcie pokazac i stac :)

To zalezy na jakim etapie. Przy końcu stymulacji mi lekarz odradzał duży wysiłek jajniki masz powiększone, opuchnięte mozesz dostać skrętu.

Oj tam Oj tam ,ciezko mi idzie ale powoli sie otrzepuje z dzisiejszych rewelacji.Chyba sobie zbyt duzo nadzieji robilam,bo to bylo takie wyczekane,wychuhane,zaplanowanie,pelne niespodzianek i wszystko gladko poszlo,za gladko...i tyle sie slyszy ,ze to taka super metoda...
z drugiej strony na niem. forum gdzie sie w tej kwestii udzielam,zostalam szybko postawiona do pionu....ze to wcale nie takie piekne i latwe i dziewczyny tez podchodza po pare razy,tez z dawczynia.
Nie pozostalam glowa na ziemi ,za to spadlam na inna czesc ciala.
Nie jest powiedziane ,ze nie zaczniemy wszystkiego od nowa w mojej starej klinice...musze pomyslec,porozmawiac w szczegolnosci o tym ,co ze mna robic...bo jak widac ,problem nie siedzi w komorkach i jesli za kazdym razem konczy sie dokladnie tak samo,to cos haczy.

reklama
To zalezy na jakim etapie. Przy końcu stymulacji mi lekarz odradzał duży wysiłek jajniki masz powiększone, opuchnięte mozesz dostać skrętu.
No niby poczatek 7 dzien gonapeptylu ale w takim razie bede uwazac i nie bede sie nadwyrezac. Zapomnialam wlasnie spytac swojego lekarza jak dobrze ze mam tu was :)

Do góry