reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Westi co Cię boli? Ja też miałam bóle straszne, nie mogłam się wyprostować
Czesia...jak dzieciatka?rosna,wszystko oK?
Czesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzach mamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.Czesia jak się czujesz, jak dzieciątka?
pisanka89
ja tez się boję Wizyta dopiero za tydzieńWesti :* może to z nerwów, stresu? Wiesz, że w tych dniach powinnaś mieć @ i głowa robi psikusa i organizm to samo
Najki pisałaś, że masz słaby dzień? To ja dołączam do Ciebie. Też dziś jakaś panika mnie ogarnęła czy wszystko jest ok z Kropkem...
ewelin86
No to dobrze, że maluchy rosną :* To leż ile sie da Choć wiem, że to trudne cały czas leżećCzesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzach mamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.
annemarie
Opowiadaj...bo mi smutno.Dlaczego sensacja?Czesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzach mamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.
Ewunka
Witaj jak moje bliźniakiOdsprzedam gonal F mnie juz sie nie przyda.
Oj trudne,trudne ale co zrobic. Tyle strachu sie najadlam w szpitalu,ze po wyjsciu grzecznie slucham sie zalecen.No to dobrze, że maluchy rosną :* To leż ile sie da Choć wiem, że to trudne cały czas leżeć
Leze,staram sie nie stresowac,no i wkoncu przestalam tracic na wadze.
reklama
Dlaczego smutno?Opowiadaj...bo mi smutno.Dlaczego sensacja?
Okazuje sie ze jeden maluch wdal sie we mnie jak nic przychodza polozne z ktg,namierzaja dzieciaki,wychodza a jeden maly daje strzale z zapisu. I tak co rusz
Innego dnia wolaja mnie na usg,turlam sie do zabiegowego...a tam 7 osob na mnie czekalo. Wszyscy chcieli zobaczyc blizniaki a mlodzi akurat takie akrobacje odstawiali,ze badanko trwalo przeszlo godz
Jak wpadala ekipa na obchod to do mnie jako jedynej nie mowilu po nazwisku tylko zostalam "ich pania od blizniakow"
Podziel się: