reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westi :* może to z nerwów, stresu? Wiesz, że w tych dniach powinnaś mieć @ i głowa robi psikusa i organizm to samo

Najki pisałaś, że masz słaby dzień? To ja dołączam do Ciebie. Też dziś jakaś panika mnie ogarnęła czy wszystko jest ok z Kropkem...
ja tez się boję :( Wizyta dopiero za tydzień :(

Czesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzach :D mamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu ;) musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.
No to dobrze, że maluchy rosną :* To leż ile sie da :) Choć wiem, że to trudne cały czas leżeć :)

reklama
Opowiadaj...bo mi smutno.Dlaczego sensacja?
Dlaczego smutno?
Okazuje sie ze jeden maluch wdal sie we mnie jak nic :p przychodza polozne z ktg,namierzaja dzieciaki,wychodza a jeden maly daje strzale z zapisu. I tak co rusz ;)
Innego dnia wolaja mnie na usg,turlam sie do zabiegowego...a tam 7 osob na mnie czekalo. Wszyscy chcieli zobaczyc blizniaki :) a mlodzi akurat takie akrobacje odstawiali,ze badanko trwalo przeszlo godz ;)
Jak wpadala ekipa na obchod to do mnie jako jedynej nie mowilu po nazwisku tylko zostalam "ich pania od blizniakow" :)

Do góry