Tamara to samo ale otrzymywane inaczej menopur z moczu kobiety po menopauzie a gonal z chomika
No właśnie też tylko tego się dowiedziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tamara to samo ale otrzymywane inaczej menopur z moczu kobiety po menopauzie a gonal z chomika
Pytałam się o gonal to doktorek , który akurat tylko usg mi robił, nawet nie wiedział co to;/ Póxniej powiedzieli, że to jest to samo wlaściwie. Chyba mają jakieś profity z menopuru.
Nie składam Nie mam zamiaru podwiązać jajników;D
O kurcze.. długo musiałaś jechać do tych Teplic, bo sypnęłaś niezłą analogią;D W każdym bądź razie bardzo trafna i wzruszająca..... I lubię pociągi
A kiedy odezwa sie do Ciebie?
U mnie ta zmiana przyniosła efekt z 0 jajek jest 7 ..... czy dojrzałych i czy się zapłodnienia to Ci powiem niedługo.No właśnie też tylko tego się dowiedziałam
U mnie ta zmiana przyniosła efekt z 0 jajek jest 7 ..... czy dojrzałych i czy się zapłodnienia to Ci powiem niedługo.
Mam gonal 300 + menopur 75 dziś 10 dzień takiej dawki
No to ładnie. Mnie też kusił gonal od początku, ale przecież nie zaczne na nich krzyczeć, oni powinni wiedzieć lepiej :/ Ale może zapytam się teraz doktorka czy nie lepiej spróbować z gonalem
Sto lat :*****Mam i dziękuję - o niczym innym nie marzę
Zaklinam ten głupi okres, żeby się nie pojawił, bo to by były najgorsze urodziny ever :\
Powiedz mu ze chcesz z gonalem. ....No to ładnie. Mnie też kusił gonal od początku, ale przecież nie zaczne na nich krzyczeć, oni powinni wiedzieć lepiej :/ Ale może zapytam się teraz doktorka czy nie lepiej spróbować z gonalem
Czesia...jak dzieciatka?rosna,wszystko oK?Odsprzedam gonal F mnie juz sie nie przyda.