reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytałam się o gonal to doktorek , który akurat tylko usg mi robił, nawet nie wiedział co to;/ Póxniej powiedzieli, że to jest to samo wlaściwie. Chyba mają jakieś profity z menopuru.

Nie składam :) Nie mam zamiaru podwiązać jajników;D
O kurcze.. długo musiałaś jechać do tych Teplic, bo sypnęłaś niezłą analogią;D W każdym bądź razie bardzo trafna i wzruszająca.....:) I lubię pociągi :)
A kiedy odezwa sie do Ciebie?

kto Teplitze czy labo?

jedno nie wiem,drugie po poludniu

U mnie ta zmiana przyniosła efekt z 0 jajek jest 7 ..... czy dojrzałych i czy się zapłodnienia to Ci powiem niedługo.
Mam gonal 300 + menopur 75 dziś 10 dzień takiej dawki

No to ładnie. Mnie też kusił gonal od początku, ale przecież nie zaczne na nich krzyczeć, oni powinni wiedzieć lepiej :/ Ale może zapytam się teraz doktorka czy nie lepiej spróbować z gonalem :)

No to ładnie. Mnie też kusił gonal od początku, ale przecież nie zaczne na nich krzyczeć, oni powinni wiedzieć lepiej :/ Ale może zapytam się teraz doktorka czy nie lepiej spróbować z gonalem :)

Monia,wlasnie sobie wyobrazilam jak sie na lekarza wydzierasz,ze wiesz lepiej jakie leki,masz miec :):):)

Powiedz mu ze chcesz z gonalem. ....
Skoro mówi ze to to samo to powinni mu być wszystko jedno .
No i głowę napraw macica i głowa to jedni.

Westi :* może to z nerwów, stresu? Wiesz, że w tych dniach powinnaś mieć @ i głowa robi psikusa i organizm to samo

Najki pisałaś, że masz słaby dzień? To ja dołączam do Ciebie. Też dziś jakaś panika mnie ogarnęła czy wszystko jest ok z Kropkem...

reklama
Do góry