G
Gość
Gość
Ewunka a Ty na ile w koncu sie decydujesz zarodkow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bliziutko. .az brzuch zaczyna boleć ze stresu...a obiecałam sobie ze teraz na luzie podchodzę...glupia ja..Koralik juz bliziutko! Przyjmą się! Będzie dobrze :*
A u mnie to były trzydniówka - jeden 8 komórek, a drugie 10, ale jak patrzę na zdjęcie to może jest ich więcejCo ty z tym prg? :-) ładny jest. Sprawdziłam swoje wyniki ja 9dpt(5dniowego szkraba) miałam 62. 13dpt(3dniowego) to jak 11dpt blastki to akurat ok. 80 x2 = 160. Prg ładny:-) nie ma reguł:-) nie doszukuj się, jak chcesz ja ci zaraz znajdę powód do zmartwień
Raźniej będzie :*Te słabe czasem dzielą się na 2 będziemy razem oczekiwać na betę
Wszystko zależy ile ich będzie i jakie i co powie embriologEwunka a Ty na ile w koncu sie decydujesz zarodkow?
Wszystko poniżej to na moje oko jest dobrze .
Pytałam po raz kolejny. Wszystko ok? Bo mój wpis został doszczętnie olany
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zadreczaj się nie rozkladaj tego na części. .... jest beta jest przyrost teraz 3 beta wizyta serduszkowa i dalej do przodu! !!On wg norm jest taki jakbym była w ostatnim trymestrze