Dzięki. No nie do końca - za duży progesteronPO40 gratuluje - wszystko wyglada b. dobrze
reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Dzień dłużej bo doktorek chce chyba żeby jajeczka urosły te które się lenia a te które są w miarę jeszcze sobie urosły)Czyli miała być środa jest czwartek to może u mnie z piątku zrobi się sobota
Może też Ci się przesunie
Mnie dzień dłużej nie zbawi a jak to ma wpłynąć na jakość to jestem jak najbardziej za)
koralik83
Hej Kochane, melduje sie po wizycie Ustalono że: pecherzyk ma 17 mm, endometrium 10 mm, pani doktor twierdzi że jest ok.Aby zapobiec przekształceniu pęcherzyka w torbiel endo dostalam dzis zastrzyk z pregnylu (2 ampułki). Pecherzyk ma peknac.W środę jade na podglad i jak bedzie ok to w piątek lub sobote bedzie crio Aaa i pani doktor zdecydowala ze podamy 2 zarodki (nasze 2 ostatnie mrozaczki).Jeden jest super hiper a drugi taki słaby. Stwierdzila ze podamy 2 bo nie ma sensu zostawić tego slabeuszka na kolejne crio bo to raczej strata czasu i kasy. Powiedziala ze w najgorszym wypadku beda bliźniaki i teraz dopiero powoli lapie stresa czy maluszki sie przyjmą...
Ewunka
Hej Kochane, melduje sie po wizycie Ustalono że: pecherzyk ma 17 mm, endometrium 10 mm, pani doktor twierdzi że jest ok.Aby zapobiec przekształceniu pęcherzyka w torbiel endo dostalam dzis zastrzyk z pregnylu (2 ampułki). Pecherzyk ma peknac.W środę jade na podglad i jak bedzie ok to w piątek lub sobote bedzie crio Aaa i pani doktor zdecydowala ze podamy 2 zarodki (nasze 2 ostatnie mrozaczki).Jeden jest super hiper a drugi taki słaby. Stwierdzila ze podamy 2 bo nie ma sensu zostawić tego slabeuszka na kolejne crio bo to raczej strata czasu i kasy. Powiedziala ze w najgorszym wypadku beda bliźniaki i teraz dopiero powoli lapie stresa czy maluszki sie przyjmą...
Te słabe czasem dzielą się na 2 będziemy razem oczekiwać na betę
G
Gość
Gość
Dlaczego duzy progesteron to zle?Dziękuję. Ale ten progesteron za duuuużyyy.
Myslalam ze to dobrze. Moze lekarka sie nie zna...
Co ty z tym prg? :-) ładny jest. Sprawdziłam swoje wyniki ja 9dpt(5dniowego szkraba) miałam 62. 13dpt(3dniowego) to jak 11dpt blastki to akurat ok. 80 x2 = 160. Prg ładny:-) nie ma reguł:-) nie doszukuj się, jak chcesz ja ci zaraz znajdę powód do zmartwieńDrogie Panie
Jestem po drugim hcg - wczoraj pisałam wam, że w 10 dpt hcg było 60 mlU/ml to był piątek, dziś 13 dpt jest 128,8 mlU/ml a progresteron 182,79 ng/ml.
Czyli chyba dobrze ?
reklama
Ewunka
A bo czasem jak jakaś oziembła franca coś pie. .... to ręce opadają .To dobrze, że mój krótki wpis daje komuś nadzieję i wiarę. Ja w to nie mogłam uwierzyć, a jednak. Mimo wszystko w dalszym ciągu mam obawy. Dziś zadzowniłam do kliniki na konsultacje telefoniczne z lekarzem. Niestety w Novum gada się z tym kto jest właśnie wolny, czy ma dyżur. Trafiłam na dość "ostrą" kobietę, która bez euforii powiedziała mi, że Beata to i owszem ładna ale ten progesteron, to rzeczywiście wysoki. No i może zakończyć się wszystko nie pomyśli. Powiedziała jakie leki mam nadal brać i zrobić badanie krwi w czwartek. I w sumie za dużo sie nie dowiedziałam, a raczej zdenerwowałam. Myślałam, że za taką kasę, którą tam zostawiałam będę miała więcej informacji.
Jak na moje oko jest wszystko jak należy
Podziel się: