gosia321
Fanka BB :)
Trzymam kciukiniestety, miał urlop jak się zapisywałam. Ale sobotni transfer osobiście mi przeprowadził i tak jakoś jestem dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiniestety, miał urlop jak się zapisywałam. Ale sobotni transfer osobiście mi przeprowadził i tak jakoś jestem dobrej myśli
u mnie też (((Dziewczyny nie wiem czy widzicie wczesniejszy moj post na temat forum
Ale czy Wam też widniejej takie szare okno Uncaught TYPO3 Exception i taka spora tabelka? Na tefloni ejets ok ale na laptopie wląsnie takie cos wyskakuje
przykro mi InkaPrzy stymulacji to chyba wszędzie tak samo badają progesteron a przy crio jak to wygląda w waszych klinikach ? Dzwoniłam do doktorka zdecydowanie za niski mam zmienić leki ale to juz i tak za późno jest 7dpt i beta 0.1
u mnie też nie. Teraz przed crio też nie było żadnych badań, tylko usg w 15dc.Inka,
nie mierza wszedzie u mnie w klinice to bylo prawie najwazniejsze bdanie ,razem z estradiolem jakies 6 razy.
nie slyszalasm żeby prg przed transferem miał naczenie (jajnikowy). prg nadnerczowy owszem, ale to nie ma nic wspólnego z ciażą. Chyba nie rozumiem pytania. było pytanie o prg po transferze(7dpt) jak rokuje na cuiaze?to dlaczego mierza prg.przed transferem i jak jest za niski go odwoluja? no jakies znaczenie musi to miec