Właśnie nie piecze, tylko czuję jakbym zjadła coś kwaśnego, ciezko opisać, ale ja to mam caly dzień, nieważne co zjem. Taki mój urokMartka a piecze w przełyku?
Ja miałam mega zgagę w III trymestrze a zwlaszcza po jagodziankach a tak mi sie chcialo tych jagodzianek ze mnie skrecalo.
reklama
butterfly1331
Moderator
Twój wynik to 30,6%.7 lat starań bez ciazy, tak będzie ICSI.
Ewunka
Fanka BB :)
To prawdopodobieństwo ciąży. ? Czy bliźniaczej ciąży bo się pogubilam a jestem w pracy i tak z doskokuTwój wynik to 30,6%.
Właśnie na to liczęWiesz co jest w tym najlepsze? Po ostatnich opisach Twoich wizyt u obecnego lekarza, wreszcie się Uspokoisz trochę i będziesz dobrze poinformowana :*
butterfly1331
Moderator
Prawdopodobieństwo powodzenia in vitro.To prawdopodobieństwo ciąży. ? Czy bliźniaczej ciąży bo się pogubilam a jestem w pracy i tak z doskoku
N@t@li@89
To nawet sporo)Twój wynik to 30,6%.
Kalkulator kalkulatorem a natura zrobi swoje)
N@t@li@89
Ewunka Ty sobie wykraczesz bliźniaki zobaczysz))To prawdopodobieństwo ciąży. ? Czy bliźniaczej ciąży bo się pogubilam a jestem w pracy i tak z doskoku
butterfly1331
Moderator
DokładnieTo nawet sporo)
Kalkulator kalkulatorem a natura zrobi swoje)
N@t@li@89
Narazie kciukasy za Twoje powodzenie ) a potem za moje i resztę dziewczyn oczywiścieDokładnie
reklama
Ewunka
Przegapiłem Twój post po wizycie telefon nie daje rady tyle postów .Narazie kciukasy za Twoje powodzenie ) a potem za moje i resztę dziewczyn oczywiście
Jak było .?
Podziel się: