nie. Artemidao ja też białystok bocian?
reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Dziewczyny! Wyniki odebrane. Chyba ok? Jak myślicie? Okropnie boje sie cukrzycy.
Od wczoraj strasznie boli mnie kość ogonowa, czy jak to sie nazywa.... któraś z Was tez tak miała?
A i oczywiście próbuje nadrobić zaległości od rana w czytaniu Was
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Ta statystyka też jest piękna myślałam że mam z 10 góra 15 % przy endometrioziewspółczynnik implantacji to nie to samo co succes rate, ale warto sobie policzyć:-) poprawi Ci się humor. http://www.ivfpredict.com/index-1.html Na procedurę można mieć max. 40% - 50 Ja miałam 36% :-)
Nie ma tam pytan o klase zarodków, to jest statystyka iluś tysięcy kobiet.. Policzyłam Ci tez 36% zakąłdając ze staracie się do 3lat i endo to jedyny problem:-)
Nie pisała chyba a nic o wyniku.Wiolciab sie odzywala ,bo dzisiaj miala Bety czy przeskoczylam newsa?
annemarie
czy któras z was po transferze dostała okresu tydz wczesniej niz była panaowana data
ja 4 razy
ja też , po pierwszym transferze.ja 4 razy
Witajcie
Ja z szybkim pytaniem. Jaki mieliście progesteron po transferze ? Odebrałam wynik i jest 0,32 ng/ml jak dobrze pamiętam to duphaston nie jest wykrywalny tak ? Ale to i tak za mało jak na ta fazę cyklu. Ktoś tak miał ?
Ja z szybkim pytaniem. Jaki mieliście progesteron po transferze ? Odebrałam wynik i jest 0,32 ng/ml jak dobrze pamiętam to duphaston nie jest wykrywalny tak ? Ale to i tak za mało jak na ta fazę cyklu. Ktoś tak miał ?
reklama
butterfly1331
Moderator
Miejmy nadzieję, że za 9 miesięcy będziemy się umawiać na spacery z wózkami i kawę w ramach BB znajomościNarazie kciukasy za Twoje powodzenie ) a potem za moje i resztę dziewczyn oczywiście
Podziel się: