reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

eweli1982- gratuluje :)
agapl13- ja jestem 2 dzien po punkcji jakniki mnie bola i w srodku ale daje rade , kiedy bedziesz wiedziec cos konkrwtnego ? kiedy transfer ? nie trac nadzieji , mocno trzymam kciuki :)

reklama
joweg ja transfer mam w poniedziałek niestety tylko jednego zarodeczka zamiast dwóch z tego względu ze boją się o hiperkę. trzymam za wszystkie kciuki !!!:-)

gorzkosia7- u mnie odrazu bylo praktycznie wiadome ze moge miec hiperke dlatego dostalam protokol z antagonista , to superrr :) masz juz jakies mrozaki ? ja mam trzy juz zamrozone i jutro transfer 2 zarodeczkow :)

.nie mam mrożaków bo do 5 doby hodują jutro będę miała najświeższe wiadomości

Trzymam kciuki za twój transferek i zarodeczi aby pięknie sie zagnieżdżały

joweg a dziś zupę meksykańską i mielone :-) teraz odpoczywam i siedzę w domciu ale w poniedziałek już wracam do pracy.
Czy po transferze można jeść kwas foliowy w tabletkach?

joweg- trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :)
Ja jeszce nic nie wiem. Beda jutro dzwonic ze szpitala z kolejnym newsem...
nie sadze jednak, by sie on odbyl po tak spartaczonej robocie w labolatorium
Nie ukrywam,ze wam zazdroszcze transerow. Przynajmniej stymulacja przyniosla jakis owoc a nawet kilka ktore mozecie zamrozic :) trzymam kciuki

joweg - ja nie jestem przeciwna ani INV ani ICSI. Mam zamrożonych 7 zarodków uzyskanych INV i 6 z metody ICSI. Najważniejsze, jak piszesz, jest to, żeby się udało. Moją intencją było pomóc. W razie niejasności można było dopytać, coś zasugerować, a nie tak jak gkvip2505 ochrzaniać kogoś na forum (w mojej ocenie w sposób chamski). Na forum też wymaga się kultury. Tym bardziej, że i tak wszystkie mamy napięte nerwy. No ale nie ma co dalej tego tematu ciągnąć. Pozdrawiam Cię gorąco i życzę powodzenia.

Jak na razie to ty tu krzyczysz i jestes bardzo nie zadowolona jak ktos ci napisze ze piszesz bzdury. Nie specjalnie obchodzi mnie co i jak robia w novun I jakie rzeczy wypisuja na swoich stronach) bo w porownaniu z klinikanmi na swiecie to Polskie dopiero raczkuja ( co nie znaczy ze sa zle nadmieniam). Badanie naukowe przeprowadzane na calym swiecie mowia same za siebie. Po za tym ja mialam badane komorki pod wzgledem liczby chromosomow i nie musialam o to prosiac taki jest standard w mojej klinice. Wiec nie pisz ze tego sie nie robi tylko ze niektore kliniki to robia inne nie.
I pisanie na forum, gdzie wiele dziewczyn dopiero zaczyna swoja droge, ze ICSI zwieksza ryzyko wad plodu jest poprostu bzdura !!!!
I czy ci sie to podoba czy nie mam prawo wyrazic swoje zdanie.
W zaden sposob cie nie obrazilam ani nie ublizylam,
wiec jesli wypowiedzenie swojej opini jeat dla ciebie chamstwem to gratuluje elokwencji.
Milego dnia i sukcesow w starankach o bobo szczerze Ci zycze.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry