reklama
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
joweg ja transfer mam w poniedziałek niestety tylko jednego zarodeczka zamiast dwóch z tego względu ze boją się o hiperkę. trzymam za wszystkie kciuki !!!:-)
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
.nie mam mrożaków bo do 5 doby hodują jutro będę miała najświeższe wiadomości
Trzymam kciuki za twój transferek i zarodeczi aby pięknie sie zagnieżdżały
Trzymam kciuki za twój transferek i zarodeczi aby pięknie sie zagnieżdżały
joweg- trzymam kciuki za jutrzejszy transfer
Ja jeszce nic nie wiem. Beda jutro dzwonic ze szpitala z kolejnym newsem...
nie sadze jednak, by sie on odbyl po tak spartaczonej robocie w labolatorium
Nie ukrywam,ze wam zazdroszcze transerow. Przynajmniej stymulacja przyniosla jakis owoc a nawet kilka ktore mozecie zamrozic trzymam kciuki
Ja jeszce nic nie wiem. Beda jutro dzwonic ze szpitala z kolejnym newsem...
nie sadze jednak, by sie on odbyl po tak spartaczonej robocie w labolatorium
Nie ukrywam,ze wam zazdroszcze transerow. Przynajmniej stymulacja przyniosla jakis owoc a nawet kilka ktore mozecie zamrozic trzymam kciuki
gkvip2505
Fanka BB :)
joweg - ja nie jestem przeciwna ani INV ani ICSI. Mam zamrożonych 7 zarodków uzyskanych INV i 6 z metody ICSI. Najważniejsze, jak piszesz, jest to, żeby się udało. Moją intencją było pomóc. W razie niejasności można było dopytać, coś zasugerować, a nie tak jak gkvip2505 ochrzaniać kogoś na forum (w mojej ocenie w sposób chamski). Na forum też wymaga się kultury. Tym bardziej, że i tak wszystkie mamy napięte nerwy. No ale nie ma co dalej tego tematu ciągnąć. Pozdrawiam Cię gorąco i życzę powodzenia.
Jak na razie to ty tu krzyczysz i jestes bardzo nie zadowolona jak ktos ci napisze ze piszesz bzdury. Nie specjalnie obchodzi mnie co i jak robia w novun I jakie rzeczy wypisuja na swoich stronach) bo w porownaniu z klinikanmi na swiecie to Polskie dopiero raczkuja ( co nie znaczy ze sa zle nadmieniam). Badanie naukowe przeprowadzane na calym swiecie mowia same za siebie. Po za tym ja mialam badane komorki pod wzgledem liczby chromosomow i nie musialam o to prosiac taki jest standard w mojej klinice. Wiec nie pisz ze tego sie nie robi tylko ze niektore kliniki to robia inne nie.
I pisanie na forum, gdzie wiele dziewczyn dopiero zaczyna swoja droge, ze ICSI zwieksza ryzyko wad plodu jest poprostu bzdura !!!!
I czy ci sie to podoba czy nie mam prawo wyrazic swoje zdanie.
W zaden sposob cie nie obrazilam ani nie ublizylam,
wiec jesli wypowiedzenie swojej opini jeat dla ciebie chamstwem to gratuluje elokwencji.
Milego dnia i sukcesow w starankach o bobo szczerze Ci zycze.:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
eweli1982 gratuluję córeczek!!!
joweg powodzenia jutro
joweg powodzenia jutro
Podziel się: