reklama
iga2421
Fanka BB :)
Kochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?
Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @
agatek28
Strawbelko mi sie wydaje, ze to nie moglo byc dziecko, to nie takie proste jak sie wydaje, pewnie to kawalek krwiaka. Mi tez skrzepy szly w szpitalu, ale nie duzo. I tez plamie na brazowo. Mialam usg wczoraj, z dzieckiem wszystko ok.
annemarie
A ja myślałam, że tylko ja tu jestem po 40 więc się trochę wstydziłam napisać.
nie ,jestem jeszcze ja....zostan
iga2421
Cześć dziewczyny
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale chcę wiedzieć czy jestem. Na dobrej drodze . Mam 41 lat, od kilku lat staramy sie o dziecko, od dwóch metodą in vitr. 26 kwietnia przeszłam 4 transfer 2 zarodków (jedynych), które udało się uzyskać po ostatniej procedurze. Pani doktor przy transferze minę miała mało optymistyczną i planowała już następną procedurę. Złapałam totalnego doła. Testować hcg mam jutro czyli poniedziałek ale nie wytrzymałam i zrobiłam hcg w piątek. Wynik mnie zdumiał "60". To chyba ciąża - tak? Nie mam żadnych objawów.
Witaj. Moim zdaniem to ciaza. A który to dpt?
anika11
ja gonapeptyl zaczęłam brać, jeszcze jak przyjmowałam antki. w zasadzie nie dostałąm @, bo cały czas byłam na gonapeptylu. to normalne, ze go nie ma albo wsytepuje w postacie plamieniaKochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?
N@t@li@89
Iga ja normalnie dostałam okres chyba po dwóch dniach od 1 zastrzyki i lekarz mówil że to normalne)Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @
reklama
Podziel się: