reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?

Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @:D

Strawbelko mi sie wydaje, ze to nie moglo byc dziecko, to nie takie proste jak sie wydaje, pewnie to kawalek krwiaka. Mi tez skrzepy szly w szpitalu, ale nie duzo. I tez plamie na brazowo. Mialam usg wczoraj, z dzieckiem wszystko ok.

Cześć dziewczyny
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale chcę wiedzieć czy jestem. Na dobrej drodze :). Mam 41 lat, od kilku lat staramy sie o dziecko, od dwóch metodą in vitr. 26 kwietnia przeszłam 4 transfer 2 zarodków (jedynych), które udało się uzyskać po ostatniej procedurze. Pani doktor przy transferze minę miała mało optymistyczną i planowała już następną procedurę. Złapałam totalnego doła. Testować hcg mam jutro czyli poniedziałek ale nie wytrzymałam i zrobiłam hcg w piątek. Wynik mnie zdumiał "60". To chyba ciąża - tak? Nie mam żadnych objawów.

Witaj. Moim zdaniem to ciaza. A który to dpt?

Gosia 321 ja po odstawieniu antyków i bodajże 2 zastrzyków gonapeptylu dostałam okres ale skapszy niż normalnie i prawie bezobjawowo;)

Kochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?
ja gonapeptyl zaczęłam brać, jeszcze jak przyjmowałam antki. w zasadzie nie dostałąm @, bo cały czas byłam na gonapeptylu. to normalne, ze go nie ma albo wsytepuje w postacie plamienia

Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @:D
Iga ja normalnie dostałam okres chyba po dwóch dniach od 1 zastrzyki i lekarz mówil że to normalne;))

reklama
Po40 witaj i zostań z nami. Jakie zarodki miałaś podawane 3 dniowe czy blastocysty 5 dniowe?
Ja dopiero zaczynam przygodę ale dziewczyny pisały ze jeśli przyrost po 2 dniach będzie 66% to jest ciąża. Moim zdaniem udało ci się;))

Do góry