Choć nie wyglądam na tyle to zawsze jak czekałam w klinikach na badanie na korytarzu to wzrokiem szukałam kogoś w moim wieku i pocieszałam się jak znalazłam kogoś ktnie ,jestem jeszcze ja....zostan
reklama
Choć nie wyglądam na tyle to zawsze jak czekałam w klinikach na badanie na korytarzu to wzrokiem szukałam kogoś w moim wieku i pocieszałam się jak znalazłam dziewczynę, która wyglądała na starszą to dodawało mi to otuchy. Z drhgiej strony przykro mi było jak widziałam wielemłodych dziewczyn z podobnym problemem jak nasz- choć mój jest nieznany. Ale mam nadzieję, że będzie ok.
iga2421
Fanka BB :)
Iga ja normalnie dostałam okres chyba po dwóch dniach od 1 zastrzyki i lekarz mówil że to normalne)
Aaa... Ja nie miałam nic. Nawet plamien.
Miałam 3 dniowe. W sumie pobrano 8 komórek ale tylko 2 nadawały sie do zapłodnienia i się zapłodniły. Niestety podobno już nie reaguje na hormonoterapie i taki sam wynik byłby gdybym "jechała" na lekach za 3 zł.Po40 witaj i zostań z nami. Jakie zarodki miałaś podawane 3 dniowe czy blastocysty 5 dniowe?
Ja dopiero zaczynam przygodę ale dziewczyny pisały ze jeśli przyrost po 2 dniach będzie 66% to jest ciąża. Moim zdaniem udało ci się)
G
Gość
Gość
Dziekuje dziewczyny za pocieszenie:*
Nie wytrzymam chyba do tej wtorkowej wizyty. Mam nadzieje ze macie racje i to tylko sam skrzep byl.
Nie wytrzymam chyba do tej wtorkowej wizyty. Mam nadzieje ze macie racje i to tylko sam skrzep byl.
agatek28
Kochana jak masz mozliwosc to umow sie szybciej :-) napewno sie uspokoisz!Dziekuje dziewczyny za pocieszenie:*
ewelin86
Na pewno to pozostałości. Nie martw się :*Dziekuje dziewczyny za pocieszenie:*
W sumie ja też środowej wizyty nie moge się doczekac masakra
reklama
G
Gość
Gość
Wlasnie moj lekarz tylko we wtorki przyjmuje, a nie chce juz isc do innego, bo i tak we wtorek bede musiala jechac do mojego, bo to dopiero pierwsze usg bedzie po transferze.Kochana jak masz mozliwosc to umow sie szybciej :-) napewno sie uspokoisz!
Podziel się: