reklama
10 dpt trzydniowych zarodkówWitaj. Moim zdaniem to ciaza. A który to dpt?
Jescze napisz, że w NovumWitaj Po40. Miałyśmy transfer w tym samym dniu zostań z Nami.
Strawbelko mysle, ze do z krwiaka. Spokojnie. Wtorek juź bliziutko. :*
ewelin86
Fanka BB :)
no to ładna beta, jak na 3 dniowe zarodki10 dpt trzydniowych zarodków
Nie. W VitroliveJescze napisz, że w Novum
Po40 - witaj na forum. Gratuluję pozytywnej bety . 60 to bardzo ładny wynik, ale prawidłowe przyrosty też są ważne. Najlepiej kolejną zrób jutro. Czyli w Novum miałaś transfer? Ja też ostatnią stymulację przechodziłam tam .
ewelin86
ja znów moge cały czas jeść. Nawet nie chce wchodzic na wage, bo sie wystraszeWidzę, że nam się ładny tydzień szykuje.
Dziewczyny ja jestem wiecznie głodna :/ A zjem tyle co dziecko -jak nie mniej. Nie mogę jeść. A głód odczuwam :/ wzdęcia mnie cały czas męczą. I "jeżdżenie " w jelitach.
iga2421
10 dpt trzydniowych zarodków
Mysle za powinnaś byc dobrej myśli. Tak jak piszą dziewczyny zrób we wtorek betę i jesli będzie przyrost to możesz szampana otwierać. Ale takiego bezalkoholowego bo w ciąży jesteś. Gratulacje i zostań z nami i nie ma co się wstydzić. Kazda kobieta ma prawo chcieć byc matka i nie ważne za jesteś po 40. Nie każdemu się tak życie uklada ze w wieku dwudziestuparu lat w ciążę zachodzi (stara się)
reklama
agatek28
No to kochana, uzbroj sie w cierpliwość. Wiem jakie to trudne, bo przechodze przez to samo.Wlasnie moj lekarz tylko we wtorki przyjmuje, a nie chce juz isc do innego, bo i tak we wtorek bede musiala jechac do mojego, bo to dopiero pierwsze usg bedzie po transferze.
Ja najchętniej to bym sie podpiela pod calodobowe usg...
Podziel się: