agapl13 - z mojego doświadczenia mogę Ci doradzić abyś przeczytała jak najwięcej tego wątku. Ja czytałam go od początku. Co prawda przez wszystkie ponad 1000 stron nie dałam rady przebrnąć ale naprawdę sporo wiedzy stąd wyniosłam. Oczywiście nie jest to wszystko skondensowane i trzeba poświęcić sporo czasu, nie sugerować się od razu pojedyńczymi wypowiedziami. Ale dziewczyny opisując tu swoje doświadczenia niejedno podpowiedziały. A Lolitka to już przeszła w fazę ekspercką . Daleka jestem jeszcze wciąż od pełnej wiedzy ale dzięki temu co juz wiem potrafię zadawać dużo wiecej pytań lekarzom i jestem dużo bardziej świadoma procesu. W moim przypadku to pomaga się uspokoić i podejmowac decyzje. Pomaga tez juz nieco rozpoznac czy mam do czynienia z dobrym lekarzem czy z totalnym odlotem.
I życzę Ci aby mimo tego chaosu informacyjnego, któremu jesteś poddawana ze strony lekarza i embriologa wszystko się udało. Przecież wciąż tam są zarodki jak wspomniałaś...
Lolitko - bardzo dziękuję za odpowiedzi. Dziś spytałam lekarza czy będzie ICSI i powiedział, że tak - tym razem będzie ICSI. Teraz pozostaje mi tylko wyprodukowac dobre sztuki (a to już wbrew Twoim zaleceniom ;-))
I życzę Ci aby mimo tego chaosu informacyjnego, któremu jesteś poddawana ze strony lekarza i embriologa wszystko się udało. Przecież wciąż tam są zarodki jak wspomniałaś...
Lolitko - bardzo dziękuję za odpowiedzi. Dziś spytałam lekarza czy będzie ICSI i powiedział, że tak - tym razem będzie ICSI. Teraz pozostaje mi tylko wyprodukowac dobre sztuki (a to już wbrew Twoim zaleceniom ;-))