reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pomocy mam problem dostałam 600 Menopur plus jedna dawka 75. Mam brać do jeszcze dziś i jutro ale mi nie wystarczy;( zostanie mi na niedzielę połowa dawki jaka mam brać czyli 35 nie wiem jak to możliwe odmiezalam zawsze tyle ile potrzebowałam według instruktażu. Pomozcie czy mogę wziasc ostatnia dawkę o połowę mniejsza???

reklama
Anne, jak Twoje Kropki? dają znaki?

co do ruchów, to tak sobie wykoncypowałam :D
pozno urósł mi biust, jeszcze pozniej brzuch, to i ruchy pozniej :D

nie specjalnie,mam takie dwa klujace miejsca w brzuchu i odbieram to jako dobry znak.Wsciekla jestem sama na siebie ,wczoraj poszlam z psami ,jeden mnie tak pociagnal,bo podlecial do niego pies,ze w brzuchem gwiazdy zobaczylam,no i nie wiem czy czegos nie spieprzylam:rolleyes2:

zacznie sie ruszac jak bedzie miala za malo miejsca,a na razie to leniwiec maly:)
ciaza to nie matematyka,nie ma schematow i tabelek,nie dajmy sie zwariowac :)

Agatek, przodujące łożysko, to takie które umiejscowione jest blisko lub na ujsciu szyjki macicy i to niedobrze. a łożysko na przedniej ścianie macicy to norma, ale amortyzuje ruchy dziecka i są one pozniej wyczuwalne :)

tak ogolnie :)

nie specjalnie,mam takie dwa klujace miejsca w brzuchu i odbieram to jako dobry znak.Wsciekla jestem sama na siebie ,wczoraj poszlam z psami ,jeden mnie tak pociagnal,bo podlecial do niego pies,ze w brzuchem gwiazdy zobaczylam,no i nie wiem czy czegos nie spieprzylam:rolleyes2:

zacznie sie ruszac jak bedzie miala za malo miejsca,a na razie to leniwiec maly:)
ciaza to nie matematyka,nie ma schematow i tabelek,nie dajmy sie zwariowac :)
ciąża to nie matematyka - tym bardziej u polonistki :D

Dziewczyny pomocy mam problem dostałam 600 Menopur plus jedna dawka 75. Mam brać do jeszcze dziś i jutro ale mi nie wystarczy;( zostanie mi na niedzielę połowa dawki jaka mam brać czyli 35 nie wiem jak to możliwe odmiezalam zawsze tyle ile potrzebowałam według instruktażu. Pomozcie czy mogę wziasc ostatnia dawkę o połowę mniejsza???
Jedz do Provity i popros o recepte. Najlepiej teraz juz zadzwon!!! Jak dobrze kojarze to w provicie sie leczysz.

Napewno dobrze to sprawdziłas .? W tych mieszanych zawsze jest więcej niż jest napisane. Ja z gonalu 1050 robie dokładnie 4 zastrzyki po 300 czyli jest 1200 .

a masz inne wyjscie ? apteke gdzie mozesz dokupic,a recepte pozniej doniesiesz? jesli to twoja ostatnia dawka,to chyba nie bedzie tragedii.wierzyc mi sie nie chce zeby to pare kropel miala wielki wplyw na calosc stymulacji.

reklama
Do góry