reklama
anika11
Fanka BB :)
niestety, może być. lekarz nam to tłumaczył, że w macicy i jajowodach jest rozne cisnienie i zdarzyć się może, że mimo przetransferowania do macicy zarodek może zostac jakby zassany przez jajowód.A czy przy in vitro można mówić o ciąży pozamacicznej? Kropek może sobie pójść z macicy np. do jajowodu? Mi się wydaje że nie.
Ale to nie jest przypadek naszej Westi :*
annemarie
Dziewczyny ja z technicznego punktu widzenia nie wiem w tym temacie nic. Nigdy nie doszłam do pozytywnego testu. A teraz porównuje swoją betę z innymi i ... no właśnie. Nie wiem na ile taka ciaza ma jakiekolwiek szanse. Co może być powodem niskiego stężenia itp. Chyba zagubilam się.
Westi ,mowilam Ci juz; nie wolno porownywac BET,bo jedna drugiej nie rowna,zadna nie zaczyla sie od tej samej wartosci poczatkowej,Nie wazne o ile przyrosla,wazny jest przyrost procentowy ,ktory u Ciebie jest.
Moze masz i racje,ze nie jest dobrze,a moze nie masz. Smutne jest to ,ze nie wierzysz wogole w kropeczka,a on chce zyc,widac ze walczy i sie nie poddaje i sa tutaj dzieci z Bet ktore byly nizsze od Twojej.
anika11
Dziewczyny wracam i tak:
KRWIAKA NIE MA! Musial caly sie oproznic, ale i tak mam sie oszczedzac. Bo moze sie napełnić. Wiec bede lezec... :-)
Dzidzia rosnie, ma już ok 64 mm a we wtorek miala 54 mm!!
W krzyzu mnie boli, od lezenia.
A z takich negatywnych wiadomosci, to lewy jajniczek mi się podkrecil. Wizyte mam jeszcze w poniedzialek wiec zobaczymy, jak cos to lekarz odkreci go recznie.
Mam wiecej jesc, bo jem za malo.
ze śmiesznych info, nie czuje ruchow dziecka...tylko ruchy jelita. Eh... blondynka
cieszę się bardzo! ale teraz to już leż i nie napędzaj stracha!
Dobra. Ogarnę się zaraz. Musze pogadać z tym maluchem.Westi ,mowilam Ci juz; nie wolno porownywac BET,bo jedna drugiej nie rowna,zadna nie zaczyla sie od tej samej wartosci poczatkowej,Nie wazne o ile przyrosla,wazny jest przyrost procentowy ,ktory u Ciebie jest.
Moze masz i racje,ze nie jest dobrze,a moze nie masz. Smutne jest to ,ze nie wierzysz wogole w kropeczka,a on chce zyc,widac ze walczy i sie nie poddaje i sa tutaj dzieci z Bet ktore byly nizsze od Twojej.
Kurde. Bo ona tam jest prawda? W odpowiednim miejscu, żywy. ..
anika11
aniołkowa.mamo własnie zapomniałam na ostatniej wizycie zapytac gin, gdzie to moje łożysko jest. bo jeśli rzeczywiście jest na przedniej ścianie (przodujące to coś innego i broń Boże, by nam się przytrafiło!), to amortyzuje ruchy naszego Ludzika. dopytam w środę! to moje pytanie nr 1
czytam o Twoim Ruchliwcu i buzia mi się uśmiecha
Westi, pomyśl, co byś nam powiedziała, gdybysmy to my były na Twoim miejscu? dokłądnie to samo, co my teraz Tobie, bo byś w to wierzyła - beta urosłą, przyrost w normie! nie załamuj jeszcze rąk! ja wiem, że łątwiej uwierzyć w szczęscie u kogoś niż u nas samych, ale Twój Kropek walczy, więc Ty, jego mama, masz natychmiast podnieść swoje morale! a w poniedziałek powtórka bety!
robię chłodnik, chodź!
czytam o Twoim Ruchliwcu i buzia mi się uśmiecha
Westi, pomyśl, co byś nam powiedziała, gdybysmy to my były na Twoim miejscu? dokłądnie to samo, co my teraz Tobie, bo byś w to wierzyła - beta urosłą, przyrost w normie! nie załamuj jeszcze rąk! ja wiem, że łątwiej uwierzyć w szczęscie u kogoś niż u nas samych, ale Twój Kropek walczy, więc Ty, jego mama, masz natychmiast podnieść swoje morale! a w poniedziałek powtórka bety!
robię chłodnik, chodź!
gosia321
Siper Agatek,to teraz na krzyzu i nie wymyslaj
Z twoimi ruchami temat wczoraj byl rozkminiony bo biedna Anika zawalu prawie dostala
Gratulacje i wypoczywaj duzo
Gruba skóraAnne, jak Twoje Kropki? dają znaki?
co do ruchów, to tak sobie wykoncypowałam
pozno urósł mi biust, jeszcze pozniej brzuch, to i ruchy pozniej
reklama
Podziel się: