reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ja nie miałam pojęcia ze cos takiego może się zdarzyć.

Agatek teraz lez i odpoczywaj. I mniej nerwów poproszę bo szkodzą dzidzi.

reklama
A czy przy in vitro można mówić o ciąży pozamacicznej? Kropek może sobie pójść z macicy np. do jajowodu? Mi się wydaje że nie.
niestety, może być. lekarz nam to tłumaczył, że w macicy i jajowodach jest rozne cisnienie i zdarzyć się może, że mimo przetransferowania do macicy zarodek może zostac jakby zassany przez jajowód.

Ale to nie jest przypadek naszej Westi :*

Dziewczyny ja z technicznego punktu widzenia nie wiem w tym temacie nic. Nigdy nie doszłam do pozytywnego testu. A teraz porównuje swoją betę z innymi i ... no właśnie. Nie wiem na ile taka ciaza ma jakiekolwiek szanse. Co może być powodem niskiego stężenia itp. Chyba zagubilam się.

Westi ,mowilam Ci juz; nie wolno porownywac BET,bo jedna drugiej nie rowna,zadna nie zaczyla sie od tej samej wartosci poczatkowej,Nie wazne o ile przyrosla,wazny jest przyrost procentowy ,ktory u Ciebie jest.
Moze masz i racje,ze nie jest dobrze,a moze nie masz. Smutne jest to ,ze nie wierzysz wogole w kropeczka,a on chce zyc,widac ze walczy i sie nie poddaje i sa tutaj dzieci z Bet ktore byly nizsze od Twojej.

Dziewczyny wracam i tak:

KRWIAKA NIE MA! Musial caly sie oproznic, ale i tak mam sie oszczedzac. Bo moze sie napełnić. Wiec bede lezec... :-)

Dzidzia rosnie, ma już ok 64 mm a we wtorek miala 54 mm!!

W krzyzu mnie boli, od lezenia.

A z takich negatywnych wiadomosci, to lewy jajniczek mi się podkrecil. Wizyte mam jeszcze w poniedzialek wiec zobaczymy, jak cos to lekarz odkreci go recznie.

Mam wiecej jesc, bo jem za malo.

:-D ze śmiesznych info, nie czuje ruchow dziecka...tylko ruchy jelita. Eh... blondynka

cieszę się bardzo!:) ale teraz to już leż i nie napędzaj stracha! :)

Westi ,mowilam Ci juz; nie wolno porownywac BET,bo jedna drugiej nie rowna,zadna nie zaczyla sie od tej samej wartosci poczatkowej,Nie wazne o ile przyrosla,wazny jest przyrost procentowy ,ktory u Ciebie jest.
Moze masz i racje,ze nie jest dobrze,a moze nie masz. Smutne jest to ,ze nie wierzysz wogole w kropeczka,a on chce zyc,widac ze walczy i sie nie poddaje i sa tutaj dzieci z Bet ktore byly nizsze od Twojej.
Dobra. Ogarnę się zaraz. Musze pogadać z tym maluchem.
Kurde. Bo ona tam jest prawda? W odpowiednim miejscu, żywy. ..

aniołkowa.mamo :) własnie zapomniałam na ostatniej wizycie zapytac gin, gdzie to moje łożysko jest. bo jeśli rzeczywiście jest na przedniej ścianie (przodujące to coś innego i broń Boże, by nam się przytrafiło!), to amortyzuje ruchy naszego Ludzika. dopytam w środę! to moje pytanie nr 1 :)
czytam o Twoim Ruchliwcu i buzia mi się uśmiecha:)

Westi, pomyśl, co byś nam powiedziała, gdybysmy to my były na Twoim miejscu? dokłądnie to samo, co my teraz Tobie, bo byś w to wierzyła - beta urosłą, przyrost w normie! nie załamuj jeszcze rąk! ja wiem, że łątwiej uwierzyć w szczęscie u kogoś niż u nas samych, ale Twój Kropek walczy, więc Ty, jego mama, masz natychmiast podnieść swoje morale! a w poniedziałek powtórka bety!
robię chłodnik, chodź! ;)

reklama
Do góry