reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja z technicznego punktu widzenia nie wiem w tym temacie nic. Nigdy nie doszłam do pozytywnego testu. A teraz porównuje swoją betę z innymi i ... no właśnie. Nie wiem na ile taka ciaza ma jakiekolwiek szanse. Co może być powodem niskiego stężenia itp. Chyba zagubilam się.

reklama
Dziewczyny ja jestem w 11 dpt rozwiniętej blastocysty. Przyrost jest jak najbardziej ok. Ale "normalnej" ciąży z tego nie będzie. Obawiam się pozamacicznej. :/ przepraszam, ale muszę KU*** :/

A czy przy in vitro można mówić o ciąży pozamacicznej? Kropek może sobie pójść z macicy np. do jajowodu? Mi się wydaje że nie.

Ja i mój mąż gadający i śpiewający do brzucha i zaklinający Kropka, żeby z nami został życzymy Wam miłego weekendu :) Dziś po raz pierwszy wychodzimy z łóżka i jedziemy na wesele mojego brata. Oby to Kropkowi nie przeszkodziło w zakopywaniu się.

Dziewczyny wracam i tak:

KRWIAKA NIE MA! Musial caly sie oproznic, ale i tak mam sie oszczedzac. Bo moze sie napełnić. Wiec bede lezec... :-)

Dzidzia rosnie, ma już ok 64 mm a we wtorek miala 54 mm!!

W krzyzu mnie boli, od lezenia.

A z takich negatywnych wiadomosci, to lewy jajniczek mi się podkrecil. Wizyte mam jeszcze w poniedzialek wiec zobaczymy, jak cos to lekarz odkreci go recznie.

Mam wiecej jesc, bo jem za malo.

:-D ze śmiesznych info, nie czuje ruchow dziecka...tylko ruchy jelita. Eh... blondynka

A czy przy in vitro można mówić o ciąży pozamacicznej? Kropek może sobie pójść z macicy np. do jajowodu? Mi się wydaje że nie.

Znam osobiście dziewczynę, która po in vitro miała pozamaciczną i usuwany jajowod, bo ciaza była juz dość spora. Nie wiem jak to sie dzieje, ale są przypadki, że gdzies tam zboczy z macicy ten zarodeczek.

Agatek czyli to powinno cie uspokoić. Teraz staraj sie nie panikować, uwierz w maluszka i w to, że go DONOSISZ. Nadal leż, bo krwiaki lubią wracać. Pij meliske, bo jesteś kłębkiem nerwów. Bedzie dobrze!!!

krwiaki lubia nasze forum,ale my nie lubimy ich:wściekła/y:

czytalam bloga 43 letniej kobiety ktora ma za soba 12 poronien...po prostu masakra.
tak sobie mysle ,ze agatek u ciebie nie ma jedno z drugim nic wspolnego.krwiaczek jeszcze troche popluje ,niech cie maz kajdankami do ramy lozka przypnie ,zebys nas tu nie kiwala i wstawala i bedzie git.

wczoraj sie zastanawialam czy przy ciazy naturalnej tez tak czesto powstaja krwiaki,czy przy invitro.Bo niby to ma cos wspolnego z momentem implantacji jak kropek zaciska szczeki :) a ja mam jeszcze teorie ,ze ta sonda ktora sa wprowadzane...tez taka nie winna nie jest.:unsure:

Siostra miala krwiaki w 2 naturalnych ciazach pierwsza prawie cala przelezala z druga bylo juz troche lepiej

Dziewczyny wracam i tak:

KRWIAKA NIE MA! Musial caly sie oproznic, ale i tak mam sie oszczedzac. Bo moze sie napełnić. Wiec bede lezec... :-)

A z takich negatywnych wiadomosci, to lewy jajniczek mi się podkrecil. Wizyte mam jeszcze w poniedzialek wiec zobaczymy, jak cos to lekarz odkreci go recznie.

:-D ze śmiesznych info, nie czuje ruchow dziecka...tylko ruchy jelita. Eh... blondynka
Dziewczyny wracam i tak:

Siper Agatek,to teraz na krzyzu i nie wymyslaj :):):)

Z twoimi ruchami temat wczoraj byl rozkminiony bo biedna Anika zawalu prawie dostala ;)

reklama
Dziekuje dziewczyny, dzizas co ja bym bez Was zrobila.. uwielbiam Was!

Normalnie jak zobaczylam dzidziuska jak sie rusza, macha nozkami, raczkami, wow, ostatnio spal, a teraz taki ruchliwy, normalnie jakby czas sie zatrzymal. Cos cudownego.

Westi babo kochana ja tez mialam blastka podanego i moja beta tez spektakularna nie byla, zreszta przyrosty tez. A zobacz mam prawie 3 latka w domu, zywe srebro, do schrupania.
Moze u Ciebie byla po prostu pozniejsza implantacja i tyle, bo przyrosty masz wzorowe

Buziaki!

Do góry