reklama
Westi :* beta rosnie, moze nie tak, jak planowalam ale rosnie.... i to jest najwazniejsze !!! rozmawiaj ze swoim dzidziusiem, zeby Cie polubil bo na razie, to go tylko denerwujesz tymi stresami
Agatek, mnie tez wszystko bolalo, ale ja lezalam prawie 6 tygodni plackiem...
Gosia, ja tam chyba piwko pilam, nie pamietam za dobrze, ale fajki palilam do punkcji (straszne, wiem), a sie udalo...
Dziewczyny, ktore maja dzis wizyty - kciuki zacisniete !!!
Agatek, mnie tez wszystko bolalo, ale ja lezalam prawie 6 tygodni plackiem...
Gosia, ja tam chyba piwko pilam, nie pamietam za dobrze, ale fajki palilam do punkcji (straszne, wiem), a sie udalo...
Dziewczyny, ktore maja dzis wizyty - kciuki zacisniete !!!
iga2421
Fanka BB :)
Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic
Ja nic nie piłam nawet przy gonapeptylu a czy można to nie mam pojęcia. Niech dziewczyny się jeszcze wypowiedzą bo one lepiej się znają.
N@t@li@89
Nie zdaze tam pojechać bo mam godzinę drogi do Provity;// ehhh wkurzona jestemJa tez dokupowalam bo tez mi braklo.
Dzwon juz teraz bo dzis sobota, zeby Ci jeszcze jakis lekarz zdazyl recepte wypisac.
A apteka w Provicie chyba do 14.00 dzis
G
Gość
Gość
To moze w innej aptece beda to miec. Tam na drzwiach apteki sa adresy aptek otwartych calodobowo. Mozesz zadzwonic i spytac czy maja te zastrzyki.Nie zdaze tam pojechać bo mam godzinę drogi do Provity;// ehhh wkurzona jestem
Natalia jak byla zamknieta apteka w sobote, to panie pielegniarki mi daly ovitrelle i taka kartke ze lek wydano. Mialam za to zaplacic przy nastepnej wizycie. Podobno tak wydaja zastrzyki jak apteka zamknieta. Tylko nie wiem czy wszystkie. Popytaj tam w rejestracji albo u pielegniarek w pokoju pobran.
Ewunka
Dziś po kontroli po 6 zastrzykach .
Jajek nadal 5 o wielkości ( 9,9,10,11,11) endometrium 6.9 .Dalej mam je karmić tymi samymi dawkami . Wstępnie punkcjia w piątek
Jajek nadal 5 o wielkości ( 9,9,10,11,11) endometrium 6.9 .Dalej mam je karmić tymi samymi dawkami . Wstępnie punkcjia w piątek
annemarie
Dziś po kontroli po 6 zastrzykach .
no i super to weekend uratowany
Ewunka
Musze dokupić im gonalu bo straszny mają apetyt
Zobaczę ja w poniedziałek bąbelki
Ciesze się na każdy zastrzyk uwielbiam je hi hi podchodzę do tego mniej więcej jak do karmienia piersią też daje jeść tylko trochę inaczej i komu innemu . Trzeba to jakoś pozytywnie wytłumaczyć
Zobaczę ja w poniedziałek bąbelki
Ciesze się na każdy zastrzyk uwielbiam je hi hi podchodzę do tego mniej więcej jak do karmienia piersią też daje jeść tylko trochę inaczej i komu innemu . Trzeba to jakoś pozytywnie wytłumaczyć
D
Deleted member 134305
Gość
West ten przyrost jest bardzo ładny, pomysl ze gdyby coś było nie tak to beta by nie urosła, a co do obaw o pozamaciczna to gdzies wyczytałam ze wtedy beta jest właśnie bardzo wysoka wiec nie ma sie co martwić na zapas.
Agatek super wieści teraz będzie juz tylko lepiej
Gosia spokojnie przy stymulacji możesz sie napić piwka, pytałam o to lekarza
Agatek super wieści teraz będzie juz tylko lepiej
Gosia spokojnie przy stymulacji możesz sie napić piwka, pytałam o to lekarza
reklama
Ewunka
Ja nie pije nic od roku albo i dłużej nie wiem czy to ma pozytywny wpływ medycznie ale na wpływ na moja psychikę z mojej strony robie wszystko co uważam że pomaga i sobie nie mogę nic zazucic mam czyste sumienie i tak będzie co Bóg zechce ale .... Ja nie pije ......Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic
Podziel się: