reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic ;)

reklama
Westi :* beta rosnie, moze nie tak, jak planowalam :p ale rosnie.... i to jest najwazniejsze !!! rozmawiaj ze swoim dzidziusiem, zeby Cie polubil :) bo na razie, to go tylko denerwujesz tymi stresami :p
Agatek, mnie tez wszystko bolalo, ale ja lezalam prawie 6 tygodni plackiem...
Gosia, ja tam chyba piwko pilam, nie pamietam za dobrze, ale fajki palilam do punkcji (straszne, wiem), a sie udalo...
Dziewczyny, ktore maja dzis wizyty - kciuki zacisniete !!! :)

Kochane ja tak troszke z innej beczki powiedzcie mi czy przy gonapeptylu mozna pozwolic sobie na piwko wlasnie wybieram sie na grila i zastanawiam sie czy na jedno moge sobie pozwolic ;)

Ja nic nie piłam nawet przy gonapeptylu a czy można to nie mam pojęcia. Niech dziewczyny się jeszcze wypowiedzą bo one lepiej się znają.

Nie zdaze tam pojechać bo mam godzinę drogi do Provity;// ehhh wkurzona jestem
To moze w innej aptece beda to miec. Tam na drzwiach apteki sa adresy aptek otwartych calodobowo. Mozesz zadzwonic i spytac czy maja te zastrzyki.
Natalia jak byla zamknieta apteka w sobote, to panie pielegniarki mi daly ovitrelle i taka kartke ze lek wydano. Mialam za to zaplacic przy nastepnej wizycie. Podobno tak wydaja zastrzyki jak apteka zamknieta. Tylko nie wiem czy wszystkie. Popytaj tam w rejestracji albo u pielegniarek w pokoju pobran.

Musze dokupić im gonalu bo straszny mają apetyt :laugh2:
Zobaczę ja w poniedziałek bąbelki :rolleyes:
Ciesze się na każdy zastrzyk uwielbiam je hi hi podchodzę do tego mniej więcej jak do karmienia piersią :laugh2: też daje jeść tylko trochę inaczej i komu innemu . Trzeba to jakoś pozytywnie wytłumaczyć :-p

West ten przyrost jest bardzo ładny, pomysl ze gdyby coś było nie tak to beta by nie urosła, a co do obaw o pozamaciczna to gdzies wyczytałam ze wtedy beta jest właśnie bardzo wysoka wiec nie ma sie co martwić na zapas.
Agatek super wieści ;) teraz będzie juz tylko lepiej
Gosia spokojnie przy stymulacji możesz sie napić piwka, pytałam o to lekarza :p

reklama
Ja nie pije nic od roku albo i dłużej nie wiem czy to ma pozytywny wpływ medycznie ale na wpływ na moja psychikę z mojej strony robie wszystko co uważam że pomaga i sobie nie mogę nic zazucic mam czyste sumienie i tak będzie co Bóg zechce ale .... Ja nie pije ......

Do góry