reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg kochana, ja nie wiem czy dojdzie do transferu, bo już czytałam najprzeróżniejsze opnie. Jutro dzwonię do kliniki i dowiem się czy będzie transfer czy rozwój się zatrzymał i nic z tego nie będzie. Całe to czekanie mnie dobija. Punkcję miałąm w piątek. Staram się o tym nie myśleć ale się nie da. Co do śluzu to ja miałam taki jak kurze białko. A Ty już miałaś wcześniej punkcję czy to Twoja pierwsza. Ja jestem po 2 nieudanych IUI.

reklama
Wita dziewczyny

Lindi77
Wiem, ze to nie łatwe ale staraj się wierzyć, że wszystko będzie dobrze oraz, że zarodki będą się ładnie dalej rozwijać. Jak dobrze liczę to już 4 doba po punkcji?

joweg
Trzymam kciuki za piękne komóreczki po jutrzejszej punkcji. :)

A ja teraz troszkę się pochwalę, byłam dziś na wizycie oraz usg i dzidziunio pięknie się rozwija, serduszko pięknie bije. Tylko przez te uporczywe nudności mało piję i badanie moczu takie sobie. :(
Dziewczyny macie może sposoby na pokonanie nudności?

Pozdrawiam

Lula2000 zaciskam mocno kciukasy i tak naprawdę zazdroszcze :) mi bardzo brakuje tych emocji i nadziei!!
Ściskam i daj znać jak stymulacja :)

Lindi77 Trzeba być dobrej myśli że dotrwają i się zagnieżdzą!! ja w to wierzę że się uda !! Chyba łatwiej wierzyć w czyjeś szczęście niż w swoje !!

agulkak mi pomagaly zielone jablka,migdaly,chlebek taki ryzowy tez chrupalam.Najwazniejsze zeby zawsze jakas mala przekaska pod reka byla. Mi mdlosci przeszly okolo 14 tc.Zdazalo sie tez zyganko,ale za to teraz mam co wspominac ;-):-p

cześć dziewczyny,
mam pytanie czy ,któraś z Was słyszała o klinice INVICTA? w Wawie jest i Gdańsku.....ja po raz pierwszy jeśli,któraś ma jakieś informacje o tej klinice kliknijcie parę słów o niej :-)
pozdrawiam nowe forumowiczki i stałe bywalczynie ;-)

zuzanka 81ja podchodziłam 2 razy w tej klinice w Warszawie, myślę że jeśli masz pytania to najłatwiej będzie na prive :)

joweg zaciskam kciuki za jutrzejszą punkcje :) i jak się wyśpisz to pisz :) jak się masz...

agulkak sham Wy chyba bardziej w to wierzycie niż ja. Jutro się okaże co ta wstętna embriolog powie. Bo jest strasznie nieprzyjemna.

joweg trzymam kciukasy za jutro i piątek, obyś za dwa tygodnie z hakiem zobaczyła dwie krechy :-)
Lula2000 Tobie też życzę powodzenia :-)
Lindi77 główka do góry, gdzieś z trzy tygodnie temu dziewczyny przedstawiały na forum zalety podania 5-dniowych, a wręcz z uwagi na niepowodzenie przy podaniu młodszych zarodków wymagały przy kolejnej próbie podania 5-dniowych. Popatrz sobie wcześniej, może Ciebie to pokrzepi. Ale przede wszystkim zadzwoń do kliniki i dowiedz się jak się zarodeczki dzielą. Myślę, że jakby było źle to by już do Ciebie dzwonili. Powodzenia !
agulkak najlepszy sposób na poranne mdłości to dobre piwko :-) no ale ja nie jestem w ciąży (taaaaaaaaaki żarcik :-D) Fajnie masz, że się udało :-)

reklama
lindi77-to moje pierwsze podejscie :) jutro mam miec punkcje i zauwazylam takie przezroczysty bialy sluz to normalne? ej to dlaczego oni trzymaja do 5 doby az te zarodki?

Do góry