Byl w gabinecie, tylko stal za parawanem. Ja nie czulabym sie dobrze, ani on stojąc obok . Co innego gdyby byla lezanka, ale tam jest zwykly fotel. Kropka zobaczył zaraz na zdjęciu, zreszta ja tez w sumie bo usg trwało bardzo krótko. W ogole gdybym sama nie zapytala to nie wiedziałabym nawet ile mm ma :/Martka to twój M nie mogl wejść zobaczyć dzidzie czy nie chcialas?
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Byl w gabinecie, tylko stal za parawanem. Ja nie czulabym sie dobrze, ani on stojąc obok . Co innego gdyby byla lezanka, ale tam jest zwykly fotel. Kropka zobaczył zaraz na zdjęciu, zreszta ja tez w sumie bo usg trwało bardzo krótko. W ogole gdybym sama nie zapytala to nie wiedziałabym nawet ile mm ma :/
Ze mną zawsze M wchodził , nawet jak na fotelu bylo usg. Lekarka nakrywala mnie arkuszem papieru i wolala męża żeby zobaczył dziecko. Stal kolo mnie a lekarz na wprost ale mi to nie przeszkadzało. Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła.
butterfly1331
Moderator
Dziękuje kochana, będę odpoczywać w kazdej możliwej chwili
W ogole lekarz puścił dźwięk serduszka M stal za parawanem. Ubralam się i pytam czy słyszał, on ze tak. Wyszliśmy z gabinetu, łzy szczęścia poleciały i mówię ze cudowny dźwięk, na co on ze jaki dźwięk. Wiec mowie " przeciez mówiłeś ze slyszales" on ze slyszal ale to co lekarz mowi, a ten dźwięk to myslal ze są takie bulgi ktore wydaje maszyna do usg drukując zdjecie...
Mężczyźni... Co nie zmienia faktu, że Twój mąż rozbawił mnie do łez
Gdyby mnie zakryl to tez bym nie miala problemu, ale tam nic takiego nie proponują :/ jeszcze zobaczyZe mną zawsze M wchodził , nawet jak na fotelu bylo usg. Lekarka nakrywala mnie arkuszem papieru i wolala męża żeby zobaczył dziecko. Stal kolo mnie a lekarz na wprost ale mi to nie przeszkadzało. Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła.
Zastanawiam sie czadem jak on studia skończyłMężczyźni... Co nie zmienia faktu, że Twój mąż rozbawił mnie do łez
kasia_basia
no i co się nie meldujesz? bycie w kalendarzu zobowiązuje a powaznie - co powiedział lekarz? było już serduszko? kiedy kolejna wizyta?
Ej no, pisałam [emoji4] 8,5 mm, serce widać i jajniki jak balony. Następna wizyta za dwa tygodnie ale dr terminu nie miał więc muszę czekać aż ktoś zrezygnuje.
Mam wielkie torbiele i czekam aż się wchłoną.
iga2421
Gdyby mnie zakryl to tez bym nie miala problemu, ale tam nic takiego nie proponują :/ jeszcze zobaczy
Oj tak. Napatrzy się jeszcze. No i zawsze można wziac usg na dvd
iga2421
Oj tam. Facetom się wybacza ale udało mu się.
Ann dotarlas do domu ?
Pewnie mąż zapomniał ja odebrać i z buta maszeruje
reklama
butterfly1331
Moderator
Nie przejmuj się, z moim jest tak samo. Czasem się śmiejemy,że mam męża o małym rozumkuZastanawiam sie czadem jak on studia skończył
Podziel się: