Byl w gabinecie, tylko stal za parawanem. Ja nie czulabym sie dobrze, ani on stojąc obok . Co innego gdyby byla lezanka, ale tam jest zwykly fotel. Kropka zobaczył zaraz na zdjęciu, zreszta ja tez w sumie bo usg trwało bardzo krótko. W ogole gdybym sama nie zapytala to nie wiedziałabym nawet ile mm ma :/Martka to twój M nie mogl wejść zobaczyć dzidzie czy nie chcialas?
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Byl w gabinecie, tylko stal za parawanem. Ja nie czulabym sie dobrze, ani on stojąc obok . Co innego gdyby byla lezanka, ale tam jest zwykly fotel. Kropka zobaczył zaraz na zdjęciu, zreszta ja tez w sumie bo usg trwało bardzo krótko. W ogole gdybym sama nie zapytala to nie wiedziałabym nawet ile mm ma :/
Ze mną zawsze M wchodził , nawet jak na fotelu bylo usg. Lekarka nakrywala mnie arkuszem papieru i wolala męża żeby zobaczył dziecko. Stal kolo mnie a lekarz na wprost
butterfly1331
Moderator
Dziękuje kochana, będę odpoczywać w kazdej możliwej chwili
W ogole lekarz puścił dźwięk serduszka M stal za parawanem. Ubralam się i pytam czy słyszał, on ze tak. Wyszliśmy z gabinetu, łzy szczęścia poleciały i mówię ze cudowny dźwięk, na co on ze jaki dźwięk. Wiec mowie " przeciez mówiłeś ze slyszales" on ze slyszal ale to co lekarz mowi, a ten dźwięk to myslal ze są takie bulgi ktore wydaje maszyna do usg drukując zdjecie...![]()
Mężczyźni...
Gdyby mnie zakryl to tez bym nie miala problemu, ale tam nic takiego nie proponują :/ jeszcze zobaczyZe mną zawsze M wchodził , nawet jak na fotelu bylo usg. Lekarka nakrywala mnie arkuszem papieru i wolala męża żeby zobaczył dziecko. Stal kolo mnie a lekarz na wprostale mi to nie przeszkadzało. Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła.
Zastanawiam sie czadem jak on studia skończyłMężczyźni...Co nie zmienia faktu, że Twój mąż rozbawił mnie do łez
![]()
kasia_basia
no i co się nie meldujesz?bycie w kalendarzu zobowiązuje
a powaznie - co powiedział lekarz? było już serduszko? kiedy kolejna wizyta?
![]()
Ej no, pisałam [emoji4] 8,5 mm, serce widać i jajniki jak balony. Następna wizyta za dwa tygodnie ale dr terminu nie miał więc muszę czekać aż ktoś zrezygnuje.
Mam wielkie torbiele i czekam aż się wchłoną.
iga2421
Gdyby mnie zakryl to tez bym nie miala problemu, ale tam nic takiego nie proponują :/ jeszcze zobaczy![]()
Oj tak. Napatrzy się jeszcze. No i zawsze można wziac usg na dvd
iga2421
Oj tam. Facetom się wybaczaale udało mu się.
Ann dotarlas do domu ?![]()
Pewnie mąż zapomniał ja odebrać i z buta maszeruje
reklama
butterfly1331
Moderator
Nie przejmuj się, z moim jest tak samo. Czasem się śmiejemy,że mam męża o małym rozumkuZastanawiam sie czadem jak on studia skończył![]()
Podziel się: