iga2421
Fanka BB :)
Bez gołębi. Proszę
Przepraszam. Łabądki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez gołębi. Proszę
Westi spróbuj coś zjeść nawet kromkę z masłem. Herbatkę z cytrynka i do łóżeczka. Może weź nospe na te bóle. Mi też jeździło po jelitach i przez 2 dni jeść mi sie nie chciało, ale musiałam się zmusić do jedzenia.Jestem strasznie rozpalona, a nie mam temperatury. Boli mnie brzuch, plecy i biodra. :/ jakby mnie grypa brała.
Na dodatek jeździ mi po jelitach i nie mogę nic zjeść,a głodna jestem jak wilk.:/
West co tam?
Jezuu czy to możliwe że jednym z pierwszych objawów jest to że wszystko mi śmierdzi?? Byłam z psem na długim spacerze i ciągle coś mi drażniło nozdrza
Powtarzam pytanie o bromergon? Bo dostalam sprzeczne informacje, jeden gin mówi żeby odstawić po pozytywnym teście, drugi że nie. Czy któras brała?Bierze?
No to ja w nocy od czasu do czasu taka rozpalona jestem, że się czasami zastanawiam czy nie mam temperaturyJelita przeżyje. Ale to rozpalenie. Mąż mnie dotknął i mówi, że jestem wegielek
Nie.pomogę z bromkiem. Nie biorę takich słabych
Hehe. Mój M ostatnio zaczął jeść wafle ryżowe to mi śmierdzą niemiłosiernie i kawa też mi śmierdzi, co zawsze musiałam sie napić takiej kawuśki z ranaJa od początku nie mogłam zaglądać do lodówki bo mi smierdzialo.
Jesteś moim wzoremNo to ja w nocy od czasu do czasu taka rozpalona jestem, że się czasami zastanawiam czy nie mam temperatury
Falka ja też nie pomoge bo nie brałam
Ooo ja też kawosz. Potrafiłam kilka dziennie. A od transferu wypiłam 1 kawę. I to nie cała. nie śmierdzi, ale jakoś mi się nie chceHehe. Mój M ostatnio zaczął jeść wafle ryżowe to mi śmierdzą niemiłosiernie i kawa też mi śmierdzi, co zawsze musiałam sie napić takiej kawuśki z rana
Nieźle A mnie ciągnie do gazowanego jak nigdy Takiej coli bym z chęcią się napiła Mi znów cola zawsze pomagała i nawet jak @ była to musiałam mieć koło siebie coleJesteś moim wzorem
Średnio zdrowo pije pepsi. zawsze pomaga przy żołądkowych atrakcjach.
Mecze bułe z pół godziny juz.
Coli nie lubię. Ale pepsi jest git na wszelkie rewolucje. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodlaNieźle A mnie ciągnie do gazowanego jak nigdy Takiej coli bym z chęcią się napiła Mi znów cola zawsze pomagała i nawet jak @ była to musiałam mieć koło siebie cole