iga2421
Fanka BB :)
Myślę, że więcej. Od stycznia to będzie 4 miesiąc
To jak na 4 to brzuch mógłby byc większy. Myślicie ze powinnam poprosić Anike o wpisanie mnie na październik termin porodu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że więcej. Od stycznia to będzie 4 miesiąc
Mi też minęło już 6 lat walki ,walczę cały czas ile mogę i będę wiem o tym wiem ze dziś mam kryzys jutro pewnie wstanę z nastawieniem bojowym i myślą że się uda ale tak mnie to wkurza ze jedni piją cpaja i ogólnie mają wszystko gdzieś a ty czekasz starasz się i nic i ciężko jest się cieszyć
Myślę, że powinnaś wyprawkę kompletowac juz
Rybka każda z nas to przeżywa. Tez to przerabialam. Miesiąc temu.
Jedyne co Ci mogę powiedzieć, że takie dni zalamania są potrzebne. Człowiek się albo wykrzyczy albo wyryczy i wstaje z nowymi siłami. Całej procedurze towarzyszy tyle emocji, że nikt nie jest w stanie tego unieść bez "gorszych dni". Wiara i nadzieja. To wystarczy :*
No to gadaj z Anika o kalendarzu ha haLedwo mi jedno wyrasta z ubranek to mam wszystko gotowe
Dziękuje kochana, będę odpoczywać w kazdej możliwej chwiliNakazuje Ci wiec odpoczywać ile się da! I zero stresu!